Goede service met omruilen is geen probleem

We hadden verkeerde matten besteld en konden zonde probleem omruilen. Nu hebben we de auto nog niet en als het niet past mogen we alsnog omruilen.

Goed product, spijtig dat je moet betalen voor verzending.

Uitstekend!

Snelle levering. Heldere website.

Snelle levering, heldere website.

Snel goed en betrouwbaar.

Zoals hierboven. Gemakkelijk te gebruiken

Zeer goede ervaring

Overzichtelijke site welke een duidelijk beeld geeft van de producten. Het was gemakkelijk om de juiste matten te vinden. Afhandeling en bezorging zeer netjes, de volgende dag bestelling in huis. Niks op aan te merken eigenlijk

Snelle levering,ben zeer tevreden

duidelinke webside en snelle levering

duidelijk en snelle levering en een mooi produkt

had een vraag is ook snel beantwoord. Daarna is de bestelling vlot verlopen.

leveren snel precies wat ik bestelde

en ook nog voor een normale prijs

Matten voor de touran besteld. Perfecte pasvorm. Had in 2x besteld. Even contact gehad via Whatsapp en kreeg alsnog de korting die geldt bij het bestellen van 2 producten of meer. Topservice!! Goed product, vriendelijk en daadkrachtige medewerkers!!!

Uitstekende levering

Gewoon helemaal top

Uitstekende service en dienstverlening

Uitstekende service en dienstverlening

Goede producten

Op zoek achter matten voor een viano en hier gevonden. Makkelijk te installeren, mooi afgewerkt. Hier bestellen we nog. Levering was wat mis mee maar hier kon mattenloods niet aandoen. Deze fout lag volledig bij GLS.

Snelle levering, koffermat past precies en verder geen gezever. Top

Snel

Snel en kwaliteit

Goed en snel geleverd

Zeker aan te bevelen

top service

ik heb rubberen matten besteld voor mijn toyota RAV4 en binnen een dag geleverd. op vragen via whatsapp wordt direct op gereageerd.

SCHITTERENDE SERVICE !!!! Niet twijfelen ! Doen !!

Via WhatsApp kreeg ik een onvoorstelbare service bij mij aanvraag ter bestelling. En dat zelfs op een zaterdagavond! Folkert heeft echt met mij meegedacht en voorstellen gebracht om de juiste mat bij mijn nieuwe wagen te leveren, want er waren nogal wat mogelijkheden. Ik ben dus een zéér tevreden "Belg " en raad iedereen aan om hier een bestelling te plaatsen. Niet twijfelen !!! Echte pure professionaliteit van dit bedrijf met een schitterende service tot in de naverkoop ! 10/10 !!

Prima levering, snelle verzending!

Mooie matten van goede kwaliteit. Erg tevreden.

Zeer vriendelijk en korrekt

Goede, snelle service.

Product voldoet aan de verwachting en werd snel geleverd voor een mooie prijs

Doen en leveren wat ze beloven.

Bestellen ging gemakkelijk en levering ging vlotjes. Product was precies wat ik zocht. Erg tevreden.

Behulpzaam, snel en goed produkt

Ben vriendelijk te woord gestaan toen ik vragen had over een rubberen mattenset voor een Honda Jazz. Na bestelling een dag later in huis en de matten bleken ook echt nauwkeurig te passen.

De matten zijn prima .maar de bevestegingspinnen zaten niet in de verpakking ,nu schuiven de matten.

Frobenstraat 5

3045 RD Rotterdam

Over Mattenloods.nl

Mattenloods.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van automatten en kofferbakmatten die op maat zijn gemaakt voor jouw auto. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop!