Laden reviews...
47 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een consistente positieve ervaring met snelle levering en correcte verwerking. Klanten prijzen het vriendelijke personeel en duidelijke communicatie. Enkele klachten over retouren en facturering kwamen voor, maar over het geheel blijft de ervaring positief.
Goede communicatie, snelle levering en zeer vaardig en aardig personeel! onderdelen worden geleverd met garantie.
21 August 2024
Himmit
Tilburg
Binnen 2 dagen was mijn bestelling thuisbezorgd. Product werkt naar behoren.
14 August 2024
J
Eindhoven
Goede snelle afhankelijk van mijn bestelling, Top!
6 August 2024
A.
Engelen
product zoals omschreven
24 July 2024
car
ouder amstel
Goede Service en snelle levering , Top .
17 July 2024
Theo
Hoorn
Artikel zoals omschreven en ontzettend snel en goed ingepakt ontvangen
17 July 2024
Maarten
Meerstad
Snel contact nav mijn online verzoek. Met veel kennis van zaken en goede service.
2 July 2024
Ellen
Baarn
Herzlichen Dank für ihre rasche und unkomplizierte Lieferung des Kotflügels. War sehr gut eingepackt. Nach dem Auspacken montiert, sogar die Farbe passte. Ich kann diese Firma nur weiterempfehlen und würde jederzeit wieder Teile dort bestellen. Sie sprechen auch Deutsch.
24 June 2024
Andreas
Untersee
Na online achter uit rij camera te hebben gevonden deze besteld. Dag daarna netjes verpakt ontvangen. Prijs van camera was lager als bij andere demontage bedrijven
20 June 2024
Erik
Zoetermeer
Rapide et parfait
6 June 2024
RIDHA
France
Super Bestellvorgang, schnelle Lieferung, fehlerfreie Ware - gerne wieder!
5 June 2024
Peer-Anders
Kiel
Goed product, goede omschrijving en en snelle levering
22 May 2024
Tim
W
Autoruit besteld. Telefonisch goed bereikbaar en goede service. Uitstekend verpakt en binnen twee dagen in huis. Top!
13 May 2024
jaco
Leiderdorp
De webshop van dit autodemontagebedrijf is duidelijk en goed verzorgd. Snelle reactie op aanvullende vragen en snelle verzending. Bij ontvangst bleek het onderdeel zelf ook van prima kwaliteit en goed verpakt.
5 May 2024
Ju
Groeningen
snel geleverd voor een goeie prijs, ze waren de enige die dit onderdeel op voorraad hadden .
3 May 2024
alberto
Alkmaar
Snelle levering en item goed verpakt.
30 April 2024
Arjan Kapenga
AMERSFOORT
Fijn dat u tevreden bent, dit is waar voor wij het doen
The Brake servo was delivered well packaged, and looks exactly like the pictures. The Servo looks as good as new and looks like it will work great. Shipping was quick and hassle free from Transmission as always.
23 April 2024
David
Eindhoven
Ik kreeg snel een scherp geprijsd aanbod. Het onderdeel werd ook snel geleverd, zonder verzendkosten.
30 March 2024
Theo
Schoonhoven
altijd goedkoop gratis verzending en snel
22 March 2024
Emil Zlatev
'S Gravenhage
Prima service, snel gereageerd, en het product past perfect, ook qua prijs
19 March 2024
Th Riksen
HEEG
Duidelijke website, zeer snel verzonden, product voldoet aan verwachting.
8 March 2024
Ton
Amersfoort
Goed onderdeel en razend snel geleverd top service
29 February 2024
Ton
Kwakoe Suriname
Product werd snel geleverd. Product als omschreven en goed verpakt. Aanbevolen!
15 February 2024
Pieter
Den Haag
Je n’ai pas reçu la pire encore mais pour l’instant ça va
12 February 2024
Nicolas
France
Perfect en snelle levering Goeie prijs
1 February 2024
Jeroen Verhoef
Zaanstad
Ontdek de toekomst van de auto-industrie met Gerrits Automotive! Wij zijn een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in circulaire auto-onderdelen. Bij Gerrits Automotive geloven we in duurzaamheid en streven we naar een groenere en schonere wereld. Als het gaat om auto-onderdelen, begrijpen we de waarde van hergebruik en recycling. Daarom bieden wij hoogwaardige tweedehands onderdelen aan die zorgvuldig zijn gecontroleerd op kwaliteit en prestaties. Door te kiezen voor onze circulaire onderdelen draag je actief bij aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen
elsenpas 9
6640km Beuningen