Uitmuntend

Zeer snelle levering en vriendelijke benadering bij vragen aan de telefoon.

Telefonische bereikbaarheid is minder.

Bij het telefonisch contact zoeken werd ik doorverwezen naar een voicemail. Ik kon daar inspreken. Niet van deze tijd , is mijn mening. Ben wel netjes terug gebeld en heb kunnen bestellen. Dat ging verder allemaal prima en snel.

Netjes gebeld toen iets niet beschikbaar was, een goed alternatief aangeboden gekregen in een woord perfect!

Alles zoals beloofd

Artikel zoals omschreven en snel geleverd.

Het ontvangen artikel was precies zoals omschreven en de levertijd was zoals beloofd.

Gewoon prima.

Goed en snel op weg geholpen bij garantiekwestie

Apparatuur defect, overigens buiten schuld van dit bedrijf om. Keurig en snel geholpen om het probleem aan te kunnen kaarten bij de fabrikant.

Goed en snel

Goed, goede prijs en snelle levering

Correcte en snelle levering.

Exact de materialen die wij zochten tegen schappelijke prijzen.

Zeer snelle levering

Duidelijke website en heel vlotte levering

Met certificaat.Scheelt weer met voorraad aan inbouwdozen en goedkoper in combinatie met inbouwdozen en hollewand trekdozen.

Top; snel geregeld

duidelijke website en snel en goed telefonisch bereikbaar

Goede en snelle levering

Goede info op website en bestelling wordt snel en correct geleverd.

Prima product vlot ontvangen

Product voldoet geheel aan mijn verwachting. Snel geleverd. Afspraken op de site zijn nagekomen.

Snelle levering en uitgebreid assortiment

Topwinkel. De ene dag besteld, de volgende dag alles in de post ontvangen. Dit ten tijde van corona. Chapeau!

Supersnelle service 👌

Supersnelle levering, netjes in orde. Kan de site alleen maar aanbevelen 👍

Duidelijke website snelle levering.

Zeer tevreden over de overzichtelijke website. Snelle levering. Goed product.

Goed advies, zeer snelle levering

ik zocht een inspectieLuik voor het plafond in huis. Kreeg een gedegen advies en wist daardoor meteen dat ik de juiste keuze had gemaakt. Dag erna had ik het luikje thuis, dank!

Alles zoals je verwacht

Prima levering. Alles zoals besteld en op tijd.

Snel en vlot

Snel en vlotte verkoop. Goede kwaliteit!

Deskundig, goede service.

Zeer tevreden over service. Meedenken, advies, snelle levering.

Levering mooi op tijd.

Snelle levering en uitstekende, complete set

Goede service en snelle afhandeling

Mijn ervaring is dat je goed wordt behandeld top service.

Doet wat het moet doen

Icarusweg 9

8938 AX Leeuwarden

+31582881512

Over Brandveilig-Nederland

Brandveilig Nederland is een groothandel in brandveiligheidsproducten en helpt graag bedrijven die werken met brandveiligheid, zoals brandwerende afdichtingsproducten, brandwerende deuren en noem maar op. Staat uw product niet in ons assortiment? Dan nog kunnen wij u helpen door ons grote netwerk, wij leveren in heel Europa.