Een wereld van verschil

Super blij met de Koplamp Polijst Set 9-delig. Duidelijke instructie en een super mooi resultaat

• Beschrijf uw ervaring met het product Uitstekend

Snel de bestelling binnen

• Beschrijf uw ervaring met het product Prima

Kwaliteit en perfectie

De materialen en de handleiding zijn goed en compleet, om zo goed werk te kunnen maken.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product .

Good coleur

Good color for my car

• Beschrijf uw ervaring met het product Not fully used
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Compleet, eenvoudig en strak!

Ik had een diepe kras tot in het metaal, van 70 centimeter breed op de motorkap (vandalisme). Ik kon de juiste kleurcode niet vinden op de website, maar door een foto van de sticker en de merknaam +jaar mee te sturen heeft Autolakopmaat precies de juiste kleur gevonden. Het pakket is snel bezorgd en was zeer compleet! In het pakket zit een A4 met werkstappen, diezelfde werkstappen vind je uitgebreider in het youtubefilmpje waar de website naar verwijst. Verwerken van de stappen is eenvoudig en vrij logisch. Gewoon doen wat de man in de video doet. Het nam meer tijd in beslag dan ik gepland had (Trek er een hele dag voor uit!) Maar het resultaat is fantastisch! Heel strak. Tips voor gebruikers: Houdt er wel rekening mee dat 1) de sprays echt breder vernevelen dan je verwacht: plak dus je hele auto af, en je telefoon die in de buurt ligt;). 2) er ontstaat toch een klein randje relief bij de tape-naden. Probeer dus naar de uiteinden zo mooi mogelijk uit te faden als je sprayt, en maak de ruimte voor dat uitfaden groot genoeg (dus ruim om je kras heen aftapen?) . 3) Wat je zelf nog even moet regelen: Er zit geen plastic/papier voor afdekken in de doos (wel tape). Je hebt een vernevelaar (plantenspuit) met water nodig. Ik zou een extra paar plastic handschoenen klaarleggen. ik zou ook een extra oude handdoek klaarleggen. Je hebt een roerstaafje nodig voor de plamuur. En een schroevendraaier om het blik te openen. 4) als je te voorzichtig met de spuitbus omgaat: krijg je druppels en druipers. Zorg voor een stuk karton of iets dergelijks waar je bij elke nieuwe spuitslang even een proefstukje kunt doen zodat je ' hem goed in de vingers' hebt.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Makkelijk te verwerken, zeer compleet. De kleur komt echt bijna overeen met de (11 jaar)oude kleur Tips voor Autolakopmaat: 1) Sommige info in het A4 en het youtubefilmpje komen niet overeen. het A4 lijkt detaiils/stappen over te slaan en noemt 2 uur droogtijd waar het filmpje maar 30 minuten noemt. Het is fijn als deze twee infobronnen hetzelfde zeggen, of uitleggen wat het verschil maakt. 2) de namen op de materialen zijn niet altijd exact hetzelfde als die in de omschrijving. Voor de leek (ik) is het fijn als het exact overeenkomt of duidelijk op een foto getoond wordt. Nu heb ik 1 keer de verkeerde spuitbus tussendoor gebruikt.. 3) de gebruiksaanwijzing op de plamuur en uitharder is niet in Nederlands of Engels. Ook staat nergens wat de verhouding van de 2 moet zijn. Ik zou dat graag nog goed uitgelegd zien. 4) op de website ontbreekt het lijstje met materialen die je zelf nog nodig hebt (zie mijn tips aan gebruikers). 5) plak stadsnummers op de losse materialen.

Prima lakstift

Uitstekende service nagenoeg alle lakken leverbaar.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Prima mee te werken
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Snelle levering! Top service.

Wij hebben de lak nog niet gebruikt. Zijn benieuwd of de kleur overeenkomt met de lak van de auto. Hoop niet op kleur verschil. Wij bevelen AutolakOpMaat.nl bizonder aan.

• Beschrijf uw ervaring met het product Nog niet uitgeprobeerd

Eindelijk de goede kleur

• Beschrijf uw ervaring met het product Zeer goed

Goed product

Jammer dat het blanke lak flesje gelekt heeft in de verpakking

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Goed maar de lekkage in de verpakking erg jammer had het niet in een envolop gestuurd
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Snelle service en mooi product

Was verbaasd dat deze oude oranje kleur voor mijn Porsche uit 1968 nog beschikbaar is

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product ..
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

De kleur was identiek, de spuitmondjes geven een perfecte verneveling. Met als resultaat en perfect resultaat. Zeker een aanrader.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Top !

Zeer duidelijke communicatie

• Beschrijf uw ervaring met het product Top
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

nog niet gebruikt dus nog geen oordeel

nog niet gebruikt

• Uw oordeel over het product N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met het product N.v.t.
  • Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Keurige levering volgens beloften

Gemaakt en geleverd wat besteld was. Correcte informatie over levering met T&T.

• Beschrijf uw ervaring met het product Als verwacht
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Prima verzorgd zowel levering info als ook levering. Goede lak. Extra uitleg erbij.

De lak die ik pak.

Alles perfect verlopen. Waarom zou ik dan ergens anders kopen.

perfecte service

Heel tevreden

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product perfect

Zeer goed!

Goed!

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Goed!
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Snelle levering en de goede kleur lakstift.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Goede kleur en het is snel droog

Ruk

Ik bestel 2 schuurpadjes 1x korrel 3000 1x korrel 6000 deze staan ook op de factuur nu heb ik 1x 3000 en 1x 8000 ontvangen heb contact gelegd geven ze aan dat korrel 6000 niet meer geleverd wordt door 3m wordt zo verstuurd zonder overleg Nu elders besteld en contact gelegd en dit verhaal uitgelegd en gewoon korrel 6000 ontvangen als demo dus zo kan het ook nu dit de juiste korrel was een doos met korrel 6000 bij een ander besteld dus autolak op maat heeft heeeeeeel veel verbeter punten zeker kwa communicatie vandaar dit cijfer

• Zou u het product aanbevelen? Ja

Goede lakken met handleiding.

Snelle levering en heel goede informatie op de website hoe je de lak en de primer en de hoogglans volgens de juiste methode moet aanbrengen.

Duidelijke website & snelle levering

Duidelijke website & snelle levering

• Beschrijf uw ervaring met het product N.v.t.
  • Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Goede service, snelle levering

Duidelijke site, overzichtelijk.

• Zou u het product aanbevelen? Ja

Snel geleverd kleur was een perfecte match

• Beschrijf uw ervaring met het product Zeer goed

super

snel op basis van code verf gevonden met aanvullende producten nodig voor herstel lak auto.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product top

De Klomp 2

6745WB De klomp