Snel,duidelijk te kiezen kleur
Nvt
Weet ik nog niet . Nog niet gebruikt
Geen opmerkingen
Moet het product nog gaan gebruiken omdat de temperatuur te laag is
Kon alleen bij autolak op maat de juiste kleur voor mijn auto vinden Ben hier heel blij mee. Top!
Gezocht naar de goede kleur en perfect gelukt
Excellent
Had een verkeerde kleur gekregen binnen een paar dagen weer een heel nieuw setje ontvangen top
Gemakkelijke site en snelle levering
Producten kwamen erg netjes verpakt binnen in de doos zat genoeg beschermings materiaal waar ik zeer goed over te spreken ben heb anders gezien dus op dat gebied ben ik al zeer tevreden ik moet de verf zelf nog gebruiken en als die mij bevalt dan ga ik zekker nog een keer bestellen
Kleurcode lastig te vinden bij de auto, mail gestuurd met foto’s, snel antwoord. Meteen steenslag setje gekocht!
Ik ben zeer tevreden over het product wat ik heb ontvangen. De keur matcht met de keur op mijn auto. En met zeer snelle levering. Al met al Top.
Ik ben echt een auto groentje. Heb net mijn rijbewijs en ben gezegend met een autootje niet lang erna. Hier zaten wel wat plekken op waarvan een paar die me goed irriteerde. Daarom had ik de lak besteld voor mijn autootje op te lappen. Aangezien ik dit nog nooit heb gedaan vroeg ik of er iets van een uitleg bij zat. Dit zat erbij, maar een van de medewerkers is alsnog even met me mee gelopen om te kijken naar de schade die ik wou laten fixen. Hij heeft gekeken en me een goeie tip gegeven hoe ik dit het beste kon doen. Later thuis de plekken gerepareerd en je ziet er niks meer van :D Zeker aan te raden
Prima kwaliteit
Op advies heb ik een setje verf met blanke lak besteld. Wat blijkt, in de gebruiksaanwijzing staat dat je als eerste Primer moet gebruiken. Laat dit er nou weer net niet bijzitten. Moet ik alsnog een pot primer kopen helaas.
gemakkelijk bestellen wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en zeer snelle levering
snelle levering en juiste kleur
Resultaat super.
zeer snel geleverd
Jammer dat de falcons onderaan beschadigd zijn ! Reactie was : onze medewerker heeft de beschadigingen niet opgemerkt ! Stuur dan gewoon andere op ! Mvg, John
Wij zijn verontwaardigd over uw review. U heeft ons per e-mail geïnformeerd over de beschadiging, waarna wij direct hebben gereageerd en een passende oplossing hebben aangeboden. Wij hebben aangegeven dat, mocht het product niet bruikbaar zijn, wij dit kosteloos opnieuw zouden opsturen. In plaats van hierop terug te komen of gebruik te maken van deze oplossing, heeft u ervoor gekozen een 1-sterrenreview te plaatsen. Wij vinden het jammer dat onze geboden service op deze manier wordt weergegeven, terwijl wij correct en oplossingsgericht hebben gehandeld. Uiteraard staan wij nog steeds open om dit netjes met u af te ronden. Team Autolakopmaat
Ik kreeg wat ik bestelde