Super blij met de Koplamp Polijst Set 9-delig. Duidelijke instructie en een super mooi resultaat
Snel de bestelling binnen
De materialen en de handleiding zijn goed en compleet, om zo goed werk te kunnen maken.
Good color for my car
Ik had een diepe kras tot in het metaal, van 70 centimeter breed op de motorkap (vandalisme). Ik kon de juiste kleurcode niet vinden op de website, maar door een foto van de sticker en de merknaam +jaar mee te sturen heeft Autolakopmaat precies de juiste kleur gevonden. Het pakket is snel bezorgd en was zeer compleet! In het pakket zit een A4 met werkstappen, diezelfde werkstappen vind je uitgebreider in het youtubefilmpje waar de website naar verwijst. Verwerken van de stappen is eenvoudig en vrij logisch. Gewoon doen wat de man in de video doet. Het nam meer tijd in beslag dan ik gepland had (Trek er een hele dag voor uit!) Maar het resultaat is fantastisch! Heel strak. Tips voor gebruikers: Houdt er wel rekening mee dat 1) de sprays echt breder vernevelen dan je verwacht: plak dus je hele auto af, en je telefoon die in de buurt ligt;). 2) er ontstaat toch een klein randje relief bij de tape-naden. Probeer dus naar de uiteinden zo mooi mogelijk uit te faden als je sprayt, en maak de ruimte voor dat uitfaden groot genoeg (dus ruim om je kras heen aftapen?) . 3) Wat je zelf nog even moet regelen: Er zit geen plastic/papier voor afdekken in de doos (wel tape). Je hebt een vernevelaar (plantenspuit) met water nodig. Ik zou een extra paar plastic handschoenen klaarleggen. ik zou ook een extra oude handdoek klaarleggen. Je hebt een roerstaafje nodig voor de plamuur. En een schroevendraaier om het blik te openen. 4) als je te voorzichtig met de spuitbus omgaat: krijg je druppels en druipers. Zorg voor een stuk karton of iets dergelijks waar je bij elke nieuwe spuitslang even een proefstukje kunt doen zodat je ' hem goed in de vingers' hebt.
Uitstekende service nagenoeg alle lakken leverbaar.
Wij hebben de lak nog niet gebruikt. Zijn benieuwd of de kleur overeenkomt met de lak van de auto. Hoop niet op kleur verschil. Wij bevelen AutolakOpMaat.nl bizonder aan.
Eindelijk de goede kleur
Jammer dat het blanke lak flesje gelekt heeft in de verpakking
Was verbaasd dat deze oude oranje kleur voor mijn Porsche uit 1968 nog beschikbaar is
De kleur was identiek, de spuitmondjes geven een perfecte verneveling. Met als resultaat en perfect resultaat. Zeker een aanrader.
Zeer duidelijke communicatie
nog niet gebruikt
Gemaakt en geleverd wat besteld was. Correcte informatie over levering met T&T.
Prima verzorgd zowel levering info als ook levering. Goede lak. Extra uitleg erbij.
Alles perfect verlopen. Waarom zou ik dan ergens anders kopen.
Heel tevreden
Goed!
Snelle levering en de goede kleur lakstift.
Ik bestel 2 schuurpadjes 1x korrel 3000 1x korrel 6000 deze staan ook op de factuur nu heb ik 1x 3000 en 1x 8000 ontvangen heb contact gelegd geven ze aan dat korrel 6000 niet meer geleverd wordt door 3m wordt zo verstuurd zonder overleg Nu elders besteld en contact gelegd en dit verhaal uitgelegd en gewoon korrel 6000 ontvangen als demo dus zo kan het ook nu dit de juiste korrel was een doos met korrel 6000 bij een ander besteld dus autolak op maat heeft heeeeeeel veel verbeter punten zeker kwa communicatie vandaar dit cijfer
Snelle levering en heel goede informatie op de website hoe je de lak en de primer en de hoogglans volgens de juiste methode moet aanbrengen.
Duidelijke website & snelle levering
Duidelijke site, overzichtelijk.
Snel geleverd kleur was een perfecte match
snel op basis van code verf gevonden met aanvullende producten nodig voor herstel lak auto.