Eenvoudig aan te brengen op kleine schades
Snel geholpen met het zoeken naar de juiste kleur. Makkelijk besteld em de juiste kleur zeer snel in huis. Ook de gebruiksaanwijzing is makkelijk
Duidelijk aanbod, snelle service en een goed product
Snel en makkelijk bestellen. Heeft alles in huis wat je nodig hebt
Goed.
Levering kan volgens mij wel wat sneller.
Top service, snel geleverd. Een aanrader.
Blijkbaar altijd eerst de kleur in het echt vergelijken. Er zijn blijkbaar 3 kleurtinten voor deze auto, dat behoort de leverancier ook te weten.
S'avonds besteld volgende dag verzonden. Geen kleurverschil op een auto van 17 jaar oud! Goede uitleg hoe te spuiten
Om exacte kleur op te zoeken heeft deze firma een site die je eenvoudig de weg wijst. Daarna snelle correcte levering, zelfs in België.
Bij steenslag mooi resultaat. Bij een klein, wat dieper liggend krasje is het resultaat nog niet optimaal. Maar ik blijf bezig met 'vullen'.
Vriendelijke kundige mensen
snel en correct
Nvt
Ik moest even wachten op mijn bestelling. Dit is niet gek, want zij maken de autolak zelf en verpakken deze zorgvuldig. Als je de handleiding volgt zie je straks niks meer van je lakbeschadiging.
Prima lak, maar qua levering en communicatie is dit bedrijf zeer slecht. Er staat op de site voor 14 uur besteld morgen in huis, en anders laten we weten als de levering vertraagd is, dat is absoluut niet zo. En als je een mail stuurt hier over komt er van deze firma geen reactie. Dus bestel voor een paar euro meer bij een ander bedrijf die zich wel aan de leveringsafspraak houdt.
Goedendag, Onze excuses dat de verzending van uw bestelling langer duurde dan verwacht. Het pakketje zou inmiddels bezorgd moeten zijn en wij hopen dat de autolakproducten bevallen. Alle achterstanden in de verzending zijn inmiddels ingehaald. Wij kunnen inmiddels weer de service leveren zoals u die van ons gewend bent. We waarderen uw geduld en hopen u snel weer van dienst te mogen zijn.
Perfecte kleur en goede verwerking. En het belangrijkste: een goede gebruiksaanwijzing!
Bestelling op donderdag vóór 14.00 uur geplaatst. Toezegging op de site dat aflevering dan de volgende dag plaats vindt, is niet nagekomen. Zaterdag telefonisch niet bereikbaar. Maandag telefonisch contact gehad. Het was erg druk met bestellingen, maar dinsdag zou levering plaats hebben. Dit is ook gebeurd. Zou goed zijn geweest om bij uitstel van levering de klanten via standaard briefje per email op de hoogte te stellen.
In tegenstelling tot bijvoorbeeld bij bol.com wordt je niet op de hoogte gehouden over de voortgang van het proces. Er wordt bijvoorbeeld om een review gevraagd terwijl er nog niets is geleverd.
Het product is perfect, alleen jammer dat ik er wat langer op moest wachten voordat ik het ontvangen had. Verder prima.
Erg ruime keuze, en na de bestelling goede, uitgebreide communicatie over de verzending. (Ook bij brievenbus pakketje).
Prima levering, communicatie kan beter.
De lakstift is prima, maar neem de opmerking “ voor 14.00 besteld, vandaag nog verzonden” niet te serieus. Bij mij kwam het pas na dagen ( en een keer bellen) binnen.