De juiste kleuren ontvangen en zeer snel geleverd. (de volgende dag)
Alles gewoon prima!
Op aflever adres geweest graafsebaan 95a geen pakketje
lakstift was snel geleverd en de kleur was goed.
Duidelijke site
perfecte kleur super
Zie boven
autolak is goed bezig snelle levering en een goed product . als het nodig is kom ik zeker terug.
Eerst advies gevraagd en daar snelle reactie op gehad. Oplossing gekregen over kleur die er niet bij stond. Binnen één werkdag na bestellen geleverd.
Prima levering, snel, kleur lijkt heel goed. Lak is een beetje dik en je zou een kogeltje voor mengen verwachten, maar hoe ik ook schud, zit er niet in?
Mijn bestelling was precies wat ik besteld had en werd ook op beloofde tijd geleverd.
Ik heb lak besteld voor een 25 jaar oude Skoda, perfecte match. Het kleurnummer opzoeken is altijd lastig maar als je het eenmaal hebt, is bestellen een eitje.
De spuitplamuur werd in dezefde kleur geleverd. Producten nog niet allemaal gebruikt, maar het ziet er goed uit.
Juiste kleur snelle levering een aanrader
Prima product ! Heel snelle verzending !
komen na wat ze beloven
Mijn auto heeft een bepaalde glans en dacht hiervoor, naast de verf, ook nog een speciale glanslak nodig te hebben. Per mail contact gehad met Jacco welke binnen één dag was beantwoord. Hij zei: "De glans zit in de verf' en dat klopte! Snelle levering en perfecte match, nogmaals bedankt!
Precies wat ik nodig had. Snel geleverd en exact de juiste kleur
snel geleverd en de juiste kleur
Zeer tevreden met het product
Snel besteld snel geleverd