Ik heb een reparatieset besteld op kleur. Vlotte levering en goede kwaliteit. Ook mijn vervolgvraag werd binnen een dag beantwoord.
Je kunt een mail sturen om te vragen wanneer je bestelling wordt geleverd, een antwoord krijg je niet. Ben nog steeds op levering aan het wachten. Product kan ik dus nog niet beoordelen. Tip voor AutolakOpMaat: Als er een probleem is, meld dit dan even.
Zeer weinig kleurverschil met de huidige lak
Producten niet geleverd. Communicatie niet mogelijk, reageren niet op email of telefoon
De lakstift is de precieze kleur, de filler werkt super
Kleine week geleden besteld en nog niet binnen
Exact de juiste kleur en snel geleverd. Daar waar de dealer mij niet kon helpen
Kleurlak volgens code van de fabrikant besteld, en paar dagen later al in huis. Kleur komt erg goed overeen met bestaande lak. Omdat je weet waar de reparatie zit, zal je altijd een verschil kunnen zien als je het zelf spuit. Tenzij je erg bedreven bent en ook nog polijst na bijwerken. Het is maar wat je belangrijk vindt :-) Heb ook de Spraymax Spuitpistoolhandgreep aangeschaft en dat is een no-brainer: wat een gemak om hiermee te werken.
Levering zoals afgesproken. Service en kwalitatief product op maat gemaakt.
Producten zijn zoals verwacht. Het verzenden van de producten gebeurt echter niet binnen een dag wanneer je bestelt voor 16.00 zoals op de website wordt aangegeven, maar duurt langer.
Een zeer goed gesorteerd aanbod, ook van bijzondere/uitgebreide kleurtinten, gesoorteerd op fabrikantnummer. De verwerkingsinstructies zijn ook goed.
Zeer snelle levering en goede kwaliteit.
Vlotte website, makkelijk bestellen, goede tips en nette levering. Paar dagen vertraagd door omstandigheden, anders een 10. Liep dus gelikt, eh, gelakt :)
in eerste instantie ging de bestelling mis maar daarna is het uitstekend opgelost. prima.
Geen goede ervaring
Wel kleur verschil
Spuitbussen zijn nog niet gebruikt, maar de verzending is degelijk en conform afspraak geweest. Op tijd en goed verpakt.
Bestellen ging goed. afleveren netjes. Prima product.
Levering liet lang op zich wachten , maandag besteld en donderdag kreeg ik pas een mail dat het verwerkt was , dus juist geteld 1 week voor ik de kleur had !!! Maar de kleur is wel perfect !!!! Dat mag zeker ook gezegd worden
Waarom willen bedrijven toch pronken met hun ‘voor 14 uur besteld, vandaag verzonden’ als ze 4 dagen nodig hebben om te verzenden? Zorgt enkel voor ontevredenheid
Zoals al eerder vermeldt in diverse reviews kunnen ze wat ze op de website vermelden niet waar maken. Voor 14.00u besteld, volgende dag in huis maken ze niet waar. Ook geen mailtje dat het de volgende dag niet geleverd wordt, helemaal niets. Dus afwachten maar. 1 sept. 12.01 besteld, pas 6 sept. bezorgd. Advies: pas "Voor 14.00u besteld, volgende dag in huis" aan op de website.
Makkelijk en snel
bijna snelle levering, kleur klopt met wat je vraagt verschil is haast niet te zien
Het spuiten met de lak en en blanke lak was frustrerend omdat de spuitmondjes al na twee keer spuiten verstopt zaten, ondanks 2 minuten schudden. Sowieso kwam er geen regelmatige nevel uit de mondjes waardoor soms opeens er een teveel aan lak uitkwam. Dat blijf je zien helaas. De spuitmondjes heb ik met heel heet water uitgewassen, toen ging het wel weer, maar het 'stotteren' met het spuiten bleef wel. De kleur is wel goed. Overall dus helaas op een heel belangrijk onderdeel onvoldoende.
Het is makkelijk te bestellen en het wordt snel bezorgd. En de kleurcode was perfect voor mijn auto.