Goede nette levering.
Komen hun afspraken ns
Na bestelling enkele dagen niks meer vernomen. Ongeveer een week later bericht gekregen dat bestelling is verzonden met het excuses dat het langer heeft geduurd door drukte. Pakketje keurig ingepakt en stappenplan erbij. Het was het wachten waard.
Prima lak, trage verwerking en levering
Correct en op tijd volgens afspraak
goede kwaliteit spuitbus, goed verpakt, duidelijk beschrijving erbij.
Wekt prima
Goedendag, Wij hebben afgelopen tijd extreem veel bestellingen binnen gekregen, er wordt hard gewerkt om alle bestellingen weg te werken. Dit betekent dat de meeste pakketten vertraagd zijn, excuses hiervoor. Wij hopen dat u uw bestelling inmiddels ontvangen heeft. Als u verder nog vragen heeft staan wij altijd voor u klaar! Team Autolakopmaat
Geen idee
De juiste kleur
U vraagt naar mijn ervaring ?terwijl ik mijn zending niet ontvangen heb
10 (!!) dagen nadat ik besteld had, heb ik nog steeds mijn autolak niet in huis. De autopoetser kan morgen dus niet zijn gang gaan. Waardeloos!
Goedendag, Dit is een extreem lange vertraging, wij vermoeden dat er wat mis is gegaan bij de verzending. Zou u contact willen opnemen via de e-mail of de telefoon? Dan kunnen wij u verder helpen. Team Autolakopmaat
Keurig geleverd, en ik zal zeker weer bestellen als ik lak nodig heb.
Geen info bij bestellen over de levertijd en duurt gewoon te lang.
Bestellen ging goed alleen verder is communicatie helaas minder.nu zat het Hemelvaart weekend ertussen dus dat begrip kan ik goed plaatsen. Tot op heden weet ik niet wanneer ik het product zou kunnen verwachten.
Originele beoordeling
De kleur van mijn 33 jaar oude VW Transporter kan ik mooi bijwerken omdat de kleur zo goed als exact is!!!!
Goed kreeg een bericht dat het later werd goed geregeld allemaal
Juiste kleur. Kwaliteit lak zeker oké. Alleen levering was later als gepland.
Eenvoudige website
Zou de volgende keer een paar mails extra versturen als er een order iets later komt.
Slechte levertijd. Zou bezorgd worden in de brievenbus. Helaas bezorgd bij een verkeerd DHL-punt
Goedendag, Wat vervelend dat DHL het pakketje niet in de brievenbus heeft geleverd, excuses hiervoor. Wij hopen dat u het pakketje inmiddels hebt ontvangen. Als dit niet het geval is, neem dan contact met ons op! Team Autolakopmaat
Nadat ik had gemeld, makkelijk contact kunnen maken en prima opgelost. KLASSE
Pakketje niet ontvangen.
Alles prima ontvangen
goede kwaliteit communicatie kan beter ook de levering mag iets sneller
Makkelijke site goede info goed product
Levering na een week nog niets ontvangen.
Helaas is de bestemming nooit geleverd. Ook reageert door bedrijf niet op herhaalde verzoeken.