Bestellingen zijn altijd goed. Netjes een mail van bestelling ligt klaar. Top.
Dinsdag 05 Augustus een lakstift besteld, volgens de site is voor 14.00 u besteld is de volgende dag in huis. Vandaag is het 12 augustus en de lakstift is nog steeds niet geleverd. Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar voor commentaar. Ik raad iedereen af hier te bestellen !!! Tenzij je heel veel geduld hebt.
Overzichtelijke website en producten op tijd geleverd met een duidelijke beschrijving erbij!
Ik heb nog niets mogen ontvangen.
Gewoon goed
Ik heb gekozen voor Autolak op maat vanwege de snelle levering. Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden...... Uiteindelijk drie dagen later verzonden. De reactie was vanwege de vakantiedrukte, maar haal die zin dan weg van de website....
Perfecte service.
Goede produkten, levering wat aan de late kant.
Prima product.
Maakt oude plekken weer als nieuw.
Volledig volgens de verwachting
Snelle levering! Super!
Goed product, alleen duurt het langer dan 45 min voordat de Metallic lak is uitgehard.
De bestelling ging vlot maar de verzending liet te wensen over. Beloofd wordt de verzending de volgende dag, maar het duurde bijna een week voordat het postpakket bezorgd werd.
Goeie spuit en snel.
Prima geregeld
Via google ben ik uit gekomen op hun website voor spuitbus verf in een bepaalde kleurcode, deze is snel geleverd en de kleur is precies aan.
Heb het nog niet kunnen gebruiken, maar bleef mailtjes krijgen voor een review, dus hier mijn review. Het is goed verpakt alles zat erin. Verder geen idee omdat ik het nog niet gebruikt heb.
n.v.t.
Vlot gevonden op de site, makkelijk besteld en pijlsnel geleverd, prima spul. Ben zeer tevreden
Zie boven
alles ok
Perfect, snelle levering en de juiste kleur.