Nu lekker aan de gang.
Originele beoordeling
Na de ontvangstbevestiging niet meer vernomen van mijn bestelling.
Helaas is de leveringsdatum eerder marketing: zaterdag bestellen, vanaf maandag "klaargezet om opgehaald te worden door dhl", doch slechts woensdag geleverd. Spijtig, supersnelle levering is voor mij niet nodig, correcte info wel. De lakstift zelf geeft prima resultaat. Een beknopte handleiding wordt meegeleverd. Helaas is zowel de primer als de kleurlakstift vrij dik. Een dunne (haardikte) kras herstellen is zo geen senicure.
Na een kleine vertraging de spuitbus ontvangen. Netjes verpakt, keurig een handleiding erbij hoe voor te behandelen en te spuiten. Bus nog niet getest op kleur.
Originele beoordeling
Bijzonder maar waar, je besteld, je verstuurd en je vraagt om een review. Helaas is de review heel veel sneller bezorgt als de bestelling. Dus misschien handig om in het vervolg dit om te draaien
Goede lak
Dit is de enige website waarop ik zeker was dat ik de juiste kleur had. Ook fijn dat er een duidelijke handleiding bij de lak zit. Het resultaat is heel goed, zelfs na het aanbrengen van de primer zijn de kleinste krassen al minder. Enige nadeel: na 1 laag aanbrengen zag ik niet meer zo goed waar ik voor de tweede laag moest zijn ;-)
Ruime assortiment. Niet lang hoefde te wachten Op ontvangst. Product nog niet gebruikt maar denk, na lang zoeken, het juiste product gevonden
Goede kwaliteit en snelle levering. Dank jullie wel voor beste kwaliteit.
Waar de automaterialenzaak er niet uitkwam heb ik via de site van AutoLakOpmaat met vrij weinig moeite de juiste lak voor mijn auto kunnen bestellen. Had de bezorging wel 2 dagen eerder verwacht maar in mijn geval was dat geen ramp. Overigens heb ik de lak en de erbij bestelde primer nog niet uitgeprobeerd, dus daar heb ik vooralsnog geen mening over. Bijgevoegd zat er een handleiding in heldere bewoordingen bij.
De aangeboden leveringsvoorwaarden zijn niet gehaald, na aankomst viel het product mij ook nog eens zwaar tegen.
Originele beoordeling
Duidelijke foto's op de website, verzending goed op te volgen. Snel geleverd met duidelijke instructie hoe het product te gebruiken. Zéér tevreden.
Mail dat ik besteld heb direct gehad. Mail dat het klaar is voor verzending ook ontvangen. Maar daarna alleen een mail om deze beoordeling te geven, en nog niets ontvangen. Kortom kan beter….
Levering was supersnel de volgende dag binnen. En de kleur kwam perfect overeen met mijn auto. In 1 woord geweldig!!!
Snelle levering 100% kleur matcht
Heel snel geleverd, de kleur matcht perfect met de auto. Zou hier gelijk weer bestellen!
Jullie doen wat je zegt!
Snelle levering, goede spullen. in 1 woord Top!
Super goede kwaliteit en makkelijk te verwerken
Vlot
goede spullen en service door fout van DHL laat geleverd
Originele beoordeling
goede spullen maar late levering
AutolakOpMaat heeft mijn bestelling goed in behandeling genomen.
Originele beoordeling
Slecht. De bestelling is niet geleverd.
Zonder moeite de juiste kleur. Goed geregeld.
Zo vlot geregeld
Er waren een paar problemen met de levering, maar toen ik dat aangaf heeft AutolakOpMaat dit meteen aangepakt en op een uitstekende wijze opgelost. De leveringskosten hoefde ik namelijk niet te betalen.
Originele beoordeling
Nog niets ontvangen en we waren wel thuis! Had er vrijdag al kunnen zijn!!
Goed product. Door fout in proces DHL lang op levering moeten wachten. Ligt niet aan Autolakopmaat.nl
Originele beoordeling
Op woensdag rond 15:00 uur besteld; mag ik toch levering verwachten op vrijdag. Op zondag nog geen bericht dat het bestelde is overgedragen aan DHL. Alleen de melding dat het is aangemeld bij DHL. Nu maar afwachten, maar ik denk dat er pas dinsdag geleverd wordt.
Het filmpje kan verbeterd worden Laagdikten beter aangeven en Hoe de laagdikte overgang van het spuitwerk bij het afplakband wordt voorkomen.