Snelle levering, precies de juiste kleur en prachtig spuitende bussen met grote nevel.
Lak spray is makkelijk en mooi gelijkmatig op te brengen. Geen randen te zien: perfect!
Al regelmatig iets besteld.. Top kwaliteit en echt wel een heel snelle levering.
Levering verliep goed.
Simpel en correct
Alles goed afgehandeld en op tijd
Lakstift + blanke lak besteld, bij aankomst bleek pakket door DHL beschadigd waardoor blanke lak lekte. Pakket niet geaccepteerd, gebeld en de bestelling werd meteen dezelfde dag nogmaals verstuurd. Dag erna perfect bezorgd. ZO hoort het, top!
Koplampenreparatiesetje gekocht. Er wordt geen instructie bij geleverd en er wordt niet verwezen naar een online handleiding. Wel is er een kort filmpje op de site waarin wordt voorgedaan hoe het setje gebruikt moet worden. Dit is meer een verkoopfilmpje waarin het heel eenvoudig lijkt. Geen instructies bijvoorbeeld voor de spuitafstand en de laagdikte. Gevolg: primerlaag iets te dik opgebracht waardoor er lopers op de koplampen ontstonden. Telefonisch contact met de klantenservice gaf dat de primerlaag te dik was opgebracht en moest worden verwijderd. Aangeraden werd om hiervoor thinner te gebruiken (op kunststof koplampen!!). Als men deze aanwijzing volgt kun je de koplampen dus gelijk weggooien aangezien thinner de kunststof van de koplampen oplost. Aan deze klantenservice heb je dus niets. Het produkt zal misschien goed zijn maar instructie vooraf is onvoldoende en bij navraag blijkt men verkeerde voorlichting te geven. Maar goed, AutolakOpMaat heeft wel weer een setje van bijna €50 verkocht en dat is blijkbaar wat het belangrijkste is. De klant mag het probleem zelf oplossen.
Vriendelijk Meedenken Goede tips
Makkelijk zoeken op merk en kleurcode.snel Verzonden goed verpakt.nog niet gebruikt
Bestl altijd bij AutolakOpMaat. Spuitbussen zijn perfect, snelle levering en goede service
Vlot geholpen.
Ondanks dat ik een bestelling voor 14:00 had geplaatst, is deze niet dezelfde dag verzonden. Lak stift was een potje en had dus geen stiftvorm, tevens zaten er haartjes scheef van het kwastgedeelte, kleur kwam wel overheen
Bevredigend..
Het maakt het heel makkelijk om zelf je auto bumper te spuiten. Alleen helaas leek het erop dat de autoverf zelf maar half gevuld was. De primer en de lak was wel goed.
Prima prijs, snelle levering, goed produkt
Had een lakstift en spuitbus nodig van een bepaalde kleur welke makkelijk via de site te vinden is en te bestellen. De levering is binnen 2 dagen na het bestellen en er zit een informatieblad bij hoe je het beste het bestelde artikel kunt gebruiken/ verwerken. TOP!
Snel contact met klanten service
Mijn kleur nummer was niet meer te achterhalen Maar na een belletje en wat uitleg zijn we tot de goede kleur gekomen
Mijn bestelde goederen werden ergens onderweg verloren gegaan tijdens de levering, na een mailtje van mij naar autolakopmaat met de vraag waar mijn bestelling bleef kwam er onmiddellijk een antwoord; het pakket bleek verloren bij DHL en werd door autolakopmaat onmiddellijk en kosteloos opnieuw verstuurd naar mij. De volgende dag leverde Bpost mijn pakket!! Van een vlotte service gesproken!! Bedankt.
nog niet gebruikt
top
Driemaal goed, product, documentatie en bezorging!! Aanrader.
Tot nu zeer goed binnen 24 uur geleverd