Ik heb hier al eerder lak besteld en toen ook blanke lak en primer meebesteld. Top uitleg bij het product en resultaat is super! De site kan echter nog war verbetering gebruiken, als je dus enkel de kleurlak bestelt is het even onduidelijk dat je door kunt klikken om af te rekenen als de suggestie komt er ook primer/ blanke lak bij te bestellen. Anders was de beoordeling wat mij betreft 5 sterren.
zie hierboven
Lackstift voor mijn Lancia besteld Snel verzonden Niet snel aangekomen maar dat lag bij DHL 1 telefoontje eraan gewaagd en het is opgelost
Heel simpel, alles klopte gewoon en dat is heden ten dage niet meer vanzelfsprekend
Je krijgt een melding dat de bestelling gereed is. Daarmee krijg je de indruk dat alles compleet is om het bestelde product te kunnen gaan produceren. Dat blijkt niet het geval want bedoeld wordt dat het bestelde product gereed is om afgehaald te worden. Dat kan duidelijker.
Na lang zoeken op deze site terecht gekomen omdat ik bijzondere kleur lak moest hebben en de chevrolet dealer niet kon leveren, slechts hier in 2 minuten gefixt! Echt top Groeten Arjan de Groot Auto's Asten
Prima service. Goed en snel geleverd
Goed en snel geleverd. Ook de instructie die je er bij krijgt is duidelijk en handig.
Gevraagd welke spuitbus en primer het beste gebruikt kon worden, heel goed geholpen, ook extra bestelling volgende dag werd zonder extra verzendkosten mee verzonden met reeds gedane bestelling. Prima!
Ik kwam in de winkel aan, en het personeel was heel vriendelijk en was snel geholpen.
Betrouwbaar adres voor autolakken
De kleur is perfect, de handleiding is zeer duidelijk en een snelle levering. Doe zo verder.
Ik heb het product nog niet kunnen gebruiken is nog te koud vandaar nog geen beoordeling.
Blij met autolakopmaat , de website wat bestellen betreft zou wel wat makkelijker mogen . Ik wil erg graag lakstiften bestellen , van dezelfde kleur als mijn bij u bestelde Spuitbus , maar dat lukt mij niet. Ik heb een mail gestuurd maar daar krijg ik geen antwoord op Kwalijk vind ik dat
Was de eerste keer dat ik bestelde en tot mij verbazing komt de kleur voor 90% overeen en ziet er niks van een echte aanrader.
Snel levering, goede prijs, goede kwaliteit en de juiste kleur! Helemaal Top!!
Binnen een dag produkt geleverd
super kwaliteit
Allereerst een overzichtelijke website. Een voordelige prijs. Een snelle levering en de service achteraf heel goed.
eenvoudig het gezochte gevonden, besteld en snel geleverd. Niets meer te wensen. Spuitbus nog niet gebruikt, maar zal wel in orde zijn.
snel en netjes geregeld
Duidelijke uitleg en goede spullen . Resultaat is geweldig .
Bestelde lakstiften makkelijk besteld en snel in huis. Pakketje was voorzien van handige beschrijving/handleiding.
Snelle levering,goed verpakt & qua prijs ook niet slecht
Zeer snelle en vakkundige beantwoording