Goede site voor autolak te bestellen . Goede prijs kwaliteit. Snel thuis geleverd .
Super, met een goede beschrijving hoe de lak te gebruiken.
De site was overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. De bestelling werd snel geleverd, was netjes verpakt, en kwam met duidelijke instructies.
Prettig in omgang duidelijk en gelukkig niet opdringerig. Goede begeleiding op internet. Ga zo door. Mvg Ernst Stokkel
Heel aangenaam product om mee te werken
Gezien het weer nog niet aan kunnen brengen op de auto.
Lakstift + blanke lak stift besteld op kleurcode van auto. Bestelling na aantal dagen in goede orde ontvangen. Tot zo ver geen probleem. Kleur komt echter totaal niet overeen. Ik snap dat de lak van een auto door weersinvloeden kan veranderen en er iets van een afwijking in de kleur zit maar niet zoveel. Eeqn lakstift afkomstig van de kia dealer had dit niet. Contact opgenomen maar helaas geen reactie ontvangen en dus een verkeerd product ontvangen waar ik helaas niks mee kan. Misschien dat men alsnog contact opneemt om het recht te zetten.
Goed product voor een goede prijs
ZELFS MET EEN GOEDE GEBRUIKSAANWIJZING GELEVERD
Alleen nog steeds niks mogen ontvangen na 5 dagen ?????????
Kan niet beter!
denkt mee wat de kleur moet zijn snel geleverd
Bestellen ging vlot en zonder oponthoud vond de levering plaats
Snelle levering en in 1 keer meteen het juiste. Prima uitleg erbij. Dik tevreden
Zeer tevreden de gemixte spuitbus kleur komt goed overeen en de verf is erg mooi. Ik moet de auto nog bijwerken als het wat beter weer is maar op een proefstukje was ik zeer te spreken over de kwaliteit. Aanrader.
Goede kleur goede kwaliteitslak. Ben al jaaaren klant bij Aj Coatings
zeer snel
Kleur Staalblauw besteld voor mijn BMW Matched exact en de spuitbus neveld super!
Correcte, snelle levering met de perfecte kleur voor mijn auto. De lakstift heeft de kras terug kunnen bedekken. Niet perfect glad maar tja, dat zal wel aan mijn handigheid liggen. Ik heb ook eerst primer aangebracht. Misschien was dat niet echt nodig en is daardoor de aangebracht lak 'hobbelig'.
goede kleur
Snelle correcte levering
Ik heb de kleurcodering opgegeven die bij de sticker in de achterbak zaten. Bij het bestellen kwam ook het merk auto naar voren en de typering van de kleur. Helaas komt het geleverde product hij niet overeen met de lak van de auto. Weet niet waar het aan ligt maar wel jammer. Verder service was goed. Ik ga nu naar een auto-onderdelen zaak waar ze lakstiften hebben. Is denk ik een betere keuze kun je namelijk meteen vergelijken met je auto die buiten staat.
Producte is goed. Sedrvice prima. Alleen de Transporteur, DHL, is zeer slecht. Geeft aan de aflevering gedaan te hebben, maar wel op het verkeerde adres.