Lak besteld en 3 dagen later in huis. Met een niet standaard lak kleur zeer begrijpelijk dat het even duurt.
Makkelijk en snel te bestellen en snel ontvangen fijn in de brievenbus zodat je niet thuis hoeft te zijn.
Overzichtelijke website, makkelijk en snel te bestellen. Snelle levering.
Kleur was snel geleverd maar komt niet goed overeen. Is net een andere kleur rood dan dan de Renault NNP. Ik heb hiervoor een aantal keer gemaild naar de klantenservice om tot een oplossing te komen. Maar nooit een reactie ontvangen! Dit vind ik onprofessioneel en valt me erg tegen!
De kleurcodering was makkelijk te vinden op het VIN plaatjes van mijn FIAT500X en dus de juiste kleur lakstift gevonden
Nette afhandeling. Goed product.
Neem de tijd om goed te schuren voor het beste resultaat. Uurtje werk en je hebt 2 machtig mooie heldere koplampen!
Bestelling gedaan levering 2 werkdagen later. Alles in orde. 5 Reeten
Het is niet de eerst maal dat ik bestelling doe bij, Autolak Op Maat. Zeer makkelijk te bestellen ,site om te bestellen is zeer duidelijk !
Snel geleverd met duidelijke instructie hoe de lak te gebruiken.
Gisteren bestelling gedaan, dag later alles netjes geleverd .
Gewoonweg uitstekend van bestelling tot levering .
goed product, snel geleverd, redelijke prijs.... Wat wil je nog meer. Ik ben zeer tevreden.
Makkelijk te bestellen een goeie site. Alles is snel geleverd als het nou ook de goeie kleur nog is verdienen jullie een 9
Goede uitleg over hoe je de juiste kleur kunt vinden, goede kwaliteit lak en snelle levering.
Primer, Lakstift op kleur en Blanke lak besteld. Heel snel geleverd met duidelijke handleiding (1 A4) en nu nog even wachten op warmer weer om aan te brengen. Vanaf 16 graden ;-)
Mijn zoons hebben hun eerste auto gekocht helaas een paar krassen er op heb deze lak gekocht en ze hebben het er zelf opgemaakt het ziet er prima uit ik geef een 9 omdat ik niet weet hoe het er over een half jaar uit ziet haha maar het kwam snel en goed verpakt en een duidelijke beschrijving hoe je het moet aanbrengen
Bestelling na 4 dagen al in huis. Helaas alleen de verkeerde kleur, het wijkt af van de kleur van m'n auto. Wel de juiste kleur zoals omschreven staat opgegeven.
Zoals altijd de juiste kleur, supersnel geleverd met de nodige instructies Als er iets fout loopt wordt het meteen rechtgezet. Doe zo verder!!! Een tevreden klant uit Beringen Belgie
Uitgebreide uitleg, ruime keuze. Ook voor niet-conventionele kleuren. Levering was snel en netjes en er zit zelfs een uitgebreide uitleg bij hoe de lak te gebruiken. Topservice!
Zolang ik de lakstift niet heb gebruikt, kan ik de kwaliteit en de juiste kleur niet beoordelen.
Prima prijs-kwaliteit en de volgende dag al geleverd
Snel in huis goed verpakt
Goede en snelle service
Goede producten (tot nu toe gebruikt, primer, kleur lak, blanke lak en tape), fatsoenlijk geprijsd en snel geleverd. Ook op aanvullende vragen, welke ik per mail verstuurd had, werd vlot en prettig gereageerd.