Gewoon goeie verf
Zie boven
Goed, snel en op tijd geleverd
Snelle levering, wist niet wat de kleur was maar dankzij de foto toch goede kleur gekregen
Duidelijke site met goede info
Snelle levering, gemakkelijk te bestellen en altijd de perfecte kleur
Het valt tegen om het netjes aangebracht te grijpen.
Het is een goed product, alleen iets wat bewerkelijk. Bij een vorige auto hadden we een soort lak stift. Dat was wel iets makkelijker in gebruik. Gelukkig waren het maar kleine beschadigingen.
Niet goedkoop maar wel goed!
Verf kleur is precies het zelfde als de auto. Vroeger hadde jullie 2k lak van spraymax deze vond ik persoonlijk beter kwa reseltaat en gebruik.
Slechte webshop slechte sevice!!!! Heb 1 doos besteld van 100stuks stond zo op de website van de handschoenen sturen ze 5 paar en passen ze snel hun website aan pure fopperij!! Ik bel ipv eerlijk te zijn liegen ze nog dat ze 10 paar gestuurd hebben. Krijg er maar 5 dus 10 handschoenen ipv 100st. Wat een zakZetterij nooit meer hier bestellen !!
Bedankt voor uw reactie. Zoals vermeld op onze website worden deze handschoenen verkocht per 10 stuks. Wij hebben u ook aangeboden om deze te retourneren en uiteraard het geld terug te ontvangen. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Duidelijke site, veel info op de goede plaats!!!
Keurig, grondverf primer passend bij de kleur (hoef je dus niet zelf uit te vogelen). Blanke lak past bij de kleur, helemaal goed. Uitstekend een duidelijke handleiding erbij, voor de gelegenheidsartiest een onmisbaar hulpmiddel.
Niet duur
Kleuren zijn exact, snelle levering!
Prima product.
Ik heb meerdere spuitbussen met kleur lak en blanke lak besteld. De lakken zijn mooi van kleur drogen snel en zijn erg fijn om mee te werken. Zeker een aanrader om weer lakken bij te bestellen!! Tot zaak!
Levering super snel ontvangen! Toppie!
Zeer duidelijke site , snelle stappen , terecht aangeraden door collega. En razend snelle levering Bedankt
nvt
prima produkt goede prijs
Snelle levering, prima service
Snelle levering, heb het product nog niet gebruikt, maar verzending prima