snelle verzending. Toen de verzendfirma het pakje afvinkte als geleverd, maar ik niets ontvangen had, stuurde Autolakopmaat dadelijk alles opnieuw toe, zonder extra kosten. Mooie service!
Ik ben zo blij dat AutolakOpMaat een kleur kan leveren die niet meer verkrijgbaar is bij mijn oorspronkelijke productfabrikant. Heel goed gedaan !
Snelle levering van de flesjes lak en primer…. Bijkomend voordeel, je hoeft er niet voor thuis te blijven, ‘t pakketje past gewoon in de brievenbus…!
Na dat het pakje zoek was geraakt heeft autolak op maat ons onmiddellijk een nieuwe toegestuurd. Waar voor hartelijke dank .
Bedankt voor uw. Uw pakket was zoek geraakt op het sorteercentrum. Na contact met u is de zending nogmaals kosteloos naar u afgezonden. En deze is inmiddels ook afgeleverd. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Pakket nog niet ontvangen
Goede kwaliteit verf
Ik had niet verwacht de levering zo snel te krijgen.
Mooie producten met bijsluiter hoe te gebruiken. Voor extra vragen kun je altijd bellen met direct antwoord.
goede service ondanks lockdown top gewoon
ik ben telefonisch netjes geholpen
sóchtends besteld en de volgende dag stond de postbode al met het pakketje. Super snelle service
Snelle levering en goede kwaliteit
Je vind wel alle kleuren snel en goed geleverd
Super geregeld!
Een misverstand werd snel verholpen door de klantenservice. Lakstift had verkeerde label maar de juiste verf.
Bedankt voor uw reactie. Na overleg bleek er inderdaad wat verwisseld te zijn. Dit is nu inmiddels verholpen. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Originele beoordeling
Ik heb Lexus 1H9 (mercury grey) besteld en kreeg Volkswagen Mint LB6U.
Snel de juiste lak ontvangen. Top!
Na bestelling de volgende dag al ontvangen. Website is ook duidelijk.
Voor mijn hobby als modelbouwer ( in spé) maak ik gebruik van echte autolakken ipv de verf potjes voor de normale modelbouw. Ik heb de orginele kleuren van desbetreffende bedrijven/merken gemakkelijk en snel kunnen bestellen via AutolakOpMaat. Je krijgt er zelfs een instructie blad bij.
Snelle levering en de juiste kleur
Momenteel kan ik nog geen beoordeling geven, heb het product nog niet gebruikt.
Vlotte levering en op een vraag werd ook snel gereageerd.
Al eerder een bestelling gedaan en zeer tevreden.
Duidelijke website, goede aanwijzing van locatie kleurcode en snelle levering. Helaas wijkt de kleur best veel af, maar door de kleine beschadigingen valt dit gelukkig niet op.
Goeie service, snelle levering en eerlijke prijs
Ik had deze bestelling niet ontvangen, was waarschijnlijk verloren gegaan of verkeerd bezorgd. Autolak Op Maat heeft onmiddellijk een nieuw pakketje verzonden. Super service.
Bedankt voor uw reactie. Uw pakket was zoek geraakt bij de transporteur. Wij hebben deze met spoed opnieuw verzonden en deze is inmiddels aangekomen. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Originele beoordeling
Ondertussen heb ik de bestelling nog niet ontvangen. Ik denk dat ik deze review te vroeg ontvangen heb.