super makkelijk bestellen en snel
De touchup set voor mijn steel grijze Skoda Karoq is perfect heb de plekjes 3 x aangetipt en je ziet geen kleurverschil of de plaats waar de beschadiging zaten. Hoop dat de inruil prijs nu makkelijker te halen word
Het resultaat valt enigszins tégen diepere kras niet weg
Netjes een aantal plekjes bijgewerkt kleur past exact
Snelle levering en goed verpakt. Tevreden.
Ik zou niet weten wat U nog wilt verbeteren. Bestelproces verliep foutloos.
Producten keurig na 2 dagen in de briefbus ontvangen, maar aangezien de lak erg verschilt van de kleur die het zou moeten zijn is het product onbruikbaar.
Kleur zoals verwacht, goed verpakt mbt transport , uitlegkaart inclusief , snelle levering , duidelijke website Doe zo voort
Zie boven
Bedankt voor uw reactie. Wij hebben ervoor gekozen om onze pakketten zowel verzekerd als met track&trace te versturen. Zodat wij op ieder moment inzichtelijk hebben waar het pakket zich bevind. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
goede snelle levering en goede kleur
Top qua reactiesnelheid, levering enz.. De instructievideos vind ik matig. De kleur Caesium blue week toch af van de originele kleur. Heb je geen enkele ervaring met lakken en spuiten, laat hem dan opknappen door een vakman.
Nog niet gebruik geen tijd gehad
Goede service, snel geleverd. De autolak was de perfecte kleurcode en eenvoudig aan te brengen.
Prima lak, kleur exact hetzelfde.
ZEER GOED MMS NAAR MENSEN TOE EEN KORTE GEBRUIKS AANWIJZING GEBRUIK PRIMER SCHUURPAPIER ENZ..
Besteld, geleverd en erop gespoten. Alles binnen 2 dagen.
Prima snelle behandeling van bestelling
De kleur week wel een paar tinten af
snelle levering en goed verpakt en met met handleiding
Verfspray + lak gekocht voor mijn mocca-antraciete Passat (bijzonder mooie kleur die je bijna niet tegen komt). Je ziet werkelijk niks meer terug van de forse beschadigingen die aanwezig waren!! Kwalitatief erg goed product zonder enig kleurverschil.
Tevreden klant
Goed te verwerken
Snelle correcte levering
Informatief, duidelijk, snelle levering, kleur als aangevraagd, aanrader voor alle autolakken. !!
Primaproduct met hele goede uitleg over gebruik. Communicatie over bezorging kan wat beter.