Bij de levering zat 1 bus er niet bij. Na telefonisch contact de volgende dag alsnog geleverd.
Kleurcode opgezocht van mijn auto, deze ingevoerd op de site en daar kwam de kleur van mijn auto uit.
Was heel goed en het pakket was kompleet En het was snel geleverd Ik raad aan hier je schade herstel pakket te kopen
Snelle levering en goed verpakt. De kleur perfect kon niet beter. Ben heel tevreden en zal Autolak op Maat aanbevelen bij anderen.
Goed product met een goede overeenkomst met de originele kleuren
Goed, zeer tevreden
Snelle service, juiste kleur, goede handleiding
Fijn product en snel geleverd
Advies gevraagd . Binnen 24 uur antwoord ontvangen
Het werkte uitstekend precies zoals uitgelegd op het filmpje en het resultaar super mijn koplampen zijn weer zoals nieuw
Colad polijstpasta werkt goed om doffe plekken weg te poetsen, helaas krassen blijven zichtbaar op zwart metallic lak. Wordt mede verkocht als krassen verwijderaar. De Colad ontvettingsdoeken, die werden aangeraden om de boel te ontvetten, doen alles behalve dat. Het zijn gewone droge doeken die ook in openbare wc's kunnen hangen om je handen af te drogen. Sterker nog, ze veroorzaken juist krassen in mijn lak! Advies mijnerzijds, koop ze niet, is weg gegooid geld.
Snel, goed product, niet te duur
19-delige set aangeschaft om een paar diepe krassen te repareren. Met de instructie video ‘s is dat prima gelukt. Misschien nog wat tips en tricks, maar het is prima te doen.
Goede service en de kleur precies goed dank jullie wel. Gr. Philip
Snelle correcte levering wat mij betreft zeer betrouwbaar adres
Erg blij mee. Lak was snel klaar en de kleur is identiek. En dat voor een betaalbare prijs.
Helaas hebben we het pakket nog niet ontvangen. Ook van DHL geen verzendbericht ge,ien.
Alleen het plastic flesje met kwastje waarin het geleverd wordt is zeer breuk gevoelig. Ik had net mijn steenslag bijgewerkt toen het flesje op de grond viel (tafel hoogte) en gelijk gebarsten was, waardoor het niet meer bruikbaar is. Advies: gebruik zachte plastic flesjes. Uiteindelijk moet een dergelijk flesje met inhoud tegen een stootje kunnen.
Heb een volvo uit 1966 met een kleur uit die tijd. Maar die kan gewoon op kleur worden gemaakt, en geen kleurverschil.
Heel makkelijk alles waar netjes op maat gemaakt
Fijn bedrijf, ik gaf een verkeerde kleurcode door en kreeg gratis de 2e goede kleur toegestuurd, ik betaalde alleen de vrachtkosten. Top gedaan.
Easy to find the right colour for the car. Quick delivery of the primer, paint and clear coat. Paint is a perfect match too. So very happy with it.
Ik kreeg een verkeerde kleur lakstift binnen (eigen schuld) En kreeg geheel kosteloos de goede kleur toegestuurd. Wat een goede service!
Mooi setje, duidelijke uitleg + YouTube filmpje. Resultaat vind ik wel beperkt na zo goed mogelijk instructies opvolgen. Sommige plekken hebben mooier resultaat dan de andere. Ik zou het wel aanbevelen, wellicht dat het bij mij niet goed is gegaan.
Het uitzoeken van de juiste kleur op deze site was makkelijk. Lakstiften ‘op maat gemaakt’ voor de klant. Voldoende e-mail informatie gedurende de levering. Informatie over het te gebruiken product zat erbij.