Over het product kan ik nog geen mening geven ,door omstandig heden zal dit nog even duren.
Makkelijke en vriendelijke website
Gewoon, simpel, duidelijk, voldoende. Zonder poespas. Gewoon zoals het hoort
Werkt zeer grondig.
Dat witte dopje, moet je dat lang ingedrukt houden??
Goed product snelle levering
Kleur niet juist
Na een korte vertraging van één dag door de vervoerder (DHL) ontving ik de bestelde lakstiften in de exact perfecte kleurstelling. Vandaag heb ik de lakstiften gebruikt en het werkt uitstekend. Ik verwacht zelfs als ik straks de auto weer helemaal in de was te hebben gezet dat ik de plekjes die ik moest bijwerken niet meer kan terugvinden.
Prima advies op de site en de volgende dag geleverd.
Deze verf is van een zeer goede kwaliteit’s en de kop op de spuitbus is enorm goed nagebootst zoals ons spuitpistool
Passende kleur duidelijke gebruiksaanwijzing!
Hoe simpel het ook lijkt. Een potje verf. Uiteraard juiste kleur ontvangen. En het advies opgevolgd dat er ook een laagje blanke lak als afwerking aangebracht moet worden. Mooi op tijd geleverd.
Product als omschreven en snelle levering
2e keer besteld! Prima product en goede levering
besteld en corect geleverd
het product werd dus gewoon 2 dagen later bezorgt. Maar daarom is het product er niet minder om.
Fijne spuitbus, wel snel op haha
Op tijd geleverd goede beschrijving
Goederen besteld 31 augustus. Tot hiertoe - 5 september nog niets ontvangen, ondanks de reclame van vandaag besteld, morgen bij u thuis
Ik heb het product nog niet gebruikt maar de bezorging was erg vlot en zorgvuldig verpakt.
Had hiervoor een lakstift van Motip was niet zo goed ook de kleur kwam niet helemaal overeen ook was dit een acryl lak niet zo sterk. De lakstift van autolakopmaat komt echt goed over een met het laknummer die ik heb opgegeven echt een hele mooie metallic lak.
Spuitbussen op kleur besteld netjes geleverd.
Bij mij aan de deur geweest .... " zegge ze" Briefje erin geduwd... niet eens aangebeld... Briefje gescand. Zou afgelopen donderdag bij ophaalpunt liggen. Er is gewoon niks afgegeven. Dus dik betaald. Netjes gewacht. En NIKS ontvangen.