Jammer dat dit veld verplicht is
Correcte afhandeling
Zeer snel geleverd dus ook heel tevreden
Nog geen ervaring met dit product. Nog geen tijd.
Makkelijk aan te brengen. Duidelijke handleiding.
na 2 weken spullen nog niet binnen en Geen reactie
Spuitbus besteld en blanke lak 2k. Blanke lak was goed maar kleur spuitbus zat opgedroogde verf in het spuitdopje en overheersende lak geur na het openen van de doos.
Snelle levering. Uitstekende kwaliteit lak
streek nog goed uit; kleur perfect
Flesje autolak en blanke lak beteld, snel geleverd in een goede verpakking
Goede website en snelle en correcte levering
Snelle online bestelling zonder gedoe en de informatie filmpjes zijn zeer duidelijk.
Ik had een witte lakstift besteld. Ik klikte op een witte kleurstaal. Ik kreeg een oranje lakstift geleverd. Ruilen was niet mogelijk. Ik kon een nieuwe lakstift bestellen en kopen. Alleen de verzendkosten zouden niet verrekend worden. Dat was voor mij niet acceptabel.
tips kwamen met het ontvangen van de lak, was handiger geweest om deze tips vooraf te ontvangen.
vlot netjes volgens afspraak dus top
Zeer overzichtelijke website, was zeer gemakkelijk om de juiste autolak te vinden en te bestellen. Product werd ook snel verzonden. Kan het alleen nog niet gebruiken, gezien het regenachtige weer.
Bestelling snel ontvangen.
Alles prima , goede winkel
Snel verzonden, goeie kwaliteit, exacte kleurmatch, goede prijs. Aanrader
Fraaie website met een zeer uitgebreid assortiment aan kleuren. Lakstift snel geleverd, alleen twijfel ik enorm of the kleur correct is. Moet dit nog beter testen, maar durf het niet op de auto.
De volgende dag geleverd
Ondanks passend kleurnummer behoorlijke afwijking in de lak.