Product moet ik nog verwerken. Dus weet nog niet hoe de kwaliteit is.
Het is niet zo dat als je vóór 14.00 uur besteld je de lakstift de dag erna in huis hebt. Tel op 2 dagen. Maar het is het wachten waard. Altijd de perfecte kleur. De lakstift is 100 procent de kleur van de auto. Al meermaals besteld hier en meer dan super tevreden.
Goede kwaliteit verf en spuitbus nevelt mooi groot. Klein kleurverschil helaas
Bestelling probleemloos verlopen
Uw stelling voor 14.00 uur besteld heeft u in mijn geval niet waar gemaakt. U kunt dat dan ook beter niet zo op uw website zetten.
Duidelijke site, voor mijn 50 jarige volvo was het kleurnummer geen probleem! Super goed verwerkbaar en een fantastisch resultaat! Echt een aanrader!
bestelling en bezorginmg gingen heel erg vlot
Kleur rood klopt gewoon niet, code is goed doorgegeven!
makkelijk in gebruik, kind kan de was doen
De autolak is prima, precies zoals ik verwacht had. Het laat de krassen niet volledig verdwijnen, maar maakt ze wel een heel stuk minder zichtbaar. Ook waren de lakstiften snel thuisbezorgd. Goeie service!
Goede service top ga zo door!!!
Lak is prima, verzendkosten zijn te hoog. Bubbelenvelop voor één potje lak a €6 verzenden. Dat kan anders. Verder snel verzonden!
Na 2 dagen bezorgd. Ook prima.
Het moet nog gebruikt worden en dat gebeurt na 10 september.
De lak was snel binnen. Alleen de kleur kwam niet in de buurt van de lak op de auto Mischien omdat het een oldtimer is uit Amerika Geen ramp, heb hem nu op kleur laten mengen
Klein stukje geverfd, prima kleur
Goed verwerkbaar en een uitstekend resultaat!
Wat er besteld was, werd snel geleverd, goed ingepakt, helemaal netjes.
Snelle en tijdige levering, product is van een goede kwaliteit. Handig dat er een gebruiksaanwijzing bijgevoegd is.
Snel geleverd, gunstige prijs en tevens is er een duidelijke instructiefolder aan toegevoegd.
Correcte kleur
Duidelijke site keurig geleverd
kleur zoals het moet zijn en vlugge levering dank u
Prima service op tijd geleverd.
Levertijd was 1 dag later dan op de site staat