Snelle levering ,en kleur is precies de lakcode
Korte leveringstijden en het materiaal die ik nodig had.
Ik had autolak gekocht en kreeg daar een goede beschrijving bij over hoe te gebruiken en de juiste droogtijden. Mijn bumper ziet er weer strak uit
Heel blij met de lak. Drie delen ontvangen, primer, lak en blanke lak. Met duidelijke beschrijving. Helaas viel de bezorging behoorlijk tegen (DHL) maar daar kan autolakopmaat.nl natuurlijk niets aan doen.
Eerst per computer besteld, zie rekening 202115067 daarna omdat we toch in Veenendaal moesten zijn per telefoon 2 kleurspuitbussen van mercedes 9744, 2 spuitbussen primer en 1 blanke lak, in de zaak heb ik gisteren nog om 10 vellen schuurpapier 400 gevraagd die 10 euro kosten, voor de verf is 100 euro gerekend wat vreemd overkomt want hadden we het per post mee laten komen dan had je twee setjes (dus nog een extra spuitbus blanke lak a' 48,65 thuis gestuurd gehad, als je zoiets nakijk dan voel je je beet genomen
Prijs is wel aan de hoge kant
Het artikel voldoet aan mijn verwachting.
Goed gedaan jochie!
Indien men de "verharder" onderaan de spuitbus inplugt, moet men dan in één keer de glanslak verwerken? mvg Jan .
zaterdag 1/08/2021 heb ik een spuitbus besteld en we zijn nu woensdagavond 04/08/2021 en nog niet toe gekregen duurt wel een klein beetje lang vind u ook niet?
lekker snelle levering. helemaal goed hoor. alleen het kwastje is wat stug.
Bestelling probleemloos, info en communicatie prima. Alleen is het pakje wel lang onderweg: besteld op 3 augustus, pas op 9 augustus aangekomen. Was nu wel niet erg dringend, maar als ik me niet vergis staat er vandaag besteld voor 17 uur, de volgende dag in huis. Misschien binnen Nederland, maar niet naar België dus.
Het vinden van de juiste kleur ging heel makkelijk via de site. Verzending zoals beloofd op de site, de volgende dag in huis. Tot slot goede duidelijke instructies, zowel op de site als op papier.
Heel snel en goed
Kleur is veel donkerder dan die zou moeten zijn
Eenvoudig de juiste kleur te vinden op website. De twee kleine flesjes, één voor de lakkleur en de andere transparante lak pasten door de brievenbus, dus thuisblijven en wachten op DHL is niet nodig.
Had mijn bestelling al geplaatst, waarna ik nog iets wilde nabestellen. Dacht de blanke lak te zijn vergeten. Na telefonisch overleg bleek dat mijn bestelde lakkleur dit helemaal niet nodig had. Dat vind ik een mooi voorbeeld van vakkennis en meedenken met de klant.
Bestelling is super snel geleverd, kleur selectie op de site was erg eenvoudig en kleur komt erg goed overeen met de auto.
Perfect. Top
Krijgt wat je besteld
Al diverse keren lak besteld en altijd positief Snel geleverd en exact in kleur
Snel geleverd met een duidelijke beschrijvingen erbij hoe het product verwerkt moet worden.
Besteld volgende dag in huis. Top!!
Snel, netjes en op afspraak. Alles op tijd en juist in huis gekregen, Top !