Snelle levering, correcte prijs
Snelle levering, goede kwaliteit
juiste kleur, goede verf en goede spuitbussen.
s Ochtends besteld op deze site (voor 14 uur besteld, zelfde dag verzonden) omdat ik de lak 2 dagen daarna echt nodig had. Verzending was echter pas drie dagen later. Levertijd met een korreltje zout nemen dus.
Ik begreep dat het product de volgende dag zou komen maar dat was 3 dagen later na bestelling op de dag om 11 uur in de ochtend
Lakstift zou door DHL door de brievenbus worden gestopt, waarschijnlijk door de opgebroken straat te veel moeite Pakket was echter ook niet op afhaalcentre. Gebeld met AutolakOpMaat deze heeft gelijk een nieuwe lakstift opgestuurd. Waarvoor dank
Bedankt voor uw reactie. Uw pakket was inderdaad door wegwerkzaamheden niet afgeleverd. Inmiddels is het pakket nogmaals naar u verzonden. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Originele beoordeling
Lakstift zou door DHL door de brievenbus worden gestopt, waarschijnlijk door de opgebroken straat te veel moeite Pakket was echter ook niet op afhaalcentre. Gebeld met AutolakOpMaat deze zou een andere op sturen Helaas niets meer gehoord Volgende week nog maar eens bellen 2904CB - 22
Nette verpakking, op tijd en product zoals beschreven.
Geen kleurverschil Goede info
Top!!!
De bestelling was zoekgeraakt bij de levering. En na een telefoontje met de verkoper werd er helemaal niet moeilijk gedaan. Na het uitzoeken heeft de verkoper gewoon weer een nieuwe pakketje laten leveren. Perfecte service.. De kleur komt ook precies overeen met de kleur van de auto. Fijn, kan ik die krasjes wegwerken.
Website was makkelijk om je product te vinden. Goede uitleg en je krijgt bij de bezorging ook een handleiding hoe je de producten kan verwerken.
Duidelijke website,ik had al verschilende sites bezocht maar bij autolak op maat had ik het eindelijk gevonden.
Besteld en ontvangen. Zeer tevreden.
Mijn bestelling goed en netjes verpakt binnen gekregen. Heb de kleur nog niet kunnen vergelijken maar ziet er op het eerste gezicht prima uit. Autolakop maat maakt zeer goede kleuren zou het bedrijf zeker aanraden.
Zeer goed, verf is van goede kwaliteit en kleur is uitstekend.
wat schade aan mij auto, ik had de lakkleur. Spuitbus prima EN advies voor een 2K blanke lak. Snel verstuurd en ontvangen, incl welkome handleiding. Het resultaat is geweldig! Een aanrader. Wat ik n iet kon vinden: inhoud van de spuitbus: die bleek 400 ml te zijn (genoeg gelukkig).
Geen kleur verschil
Maandag iets besteld, vrijdag kunnen ophalen bij een Dhl punt! Erg slecht
Prima lak
Goede website en uitstekende follow up
Snel geleverd, goedkoop en veel keuze
Het door mij bestelde product voldeed aan de verwachting. Bovendien een snelle en correcte levering.
kleur klopt perfecte handleiding hoe de autolak te verwerken