Duidelijke website,ik had al verschilende sites bezocht maar bij autolak op maat had ik het eindelijk gevonden.

• Beschrijf uw ervaring met het product Kleur is en 1 op 1 match

Tevreden

Besteld en ontvangen. Zeer tevreden.

• Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Mijn bestelling goed en netjes verpakt binnen gekregen. Heb de kleur nog niet kunnen vergelijken maar ziet er op het eerste gezicht prima uit. Autolakop maat maakt zeer goede kleuren zou het bedrijf zeker aanraden.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Nog niet geprobeerd auto nog niet binnen
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit en snelle levering.

Zeer goed, verf is van goede kwaliteit en kleur is uitstekend.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Netjes verpakt, kleur is goed.
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

gemakkelijk te kiezen en goed advies.

wat schade aan mij auto, ik had de lakkleur. Spuitbus prima EN advies voor een 2K blanke lak. Snel verstuurd en ontvangen, incl welkome handleiding. Het resultaat is geweldig! Een aanrader. Wat ik n iet kon vinden: inhoud van de spuitbus: die bleek 400 ml te zijn (genoeg gelukkig).

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product kleur goed en blanke lak ook, en hecht mooi

Geen kleur verschil

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Goede kleur en snel droog

Slechte informatie

Maandag iets besteld, vrijdag kunnen ophalen bij een Dhl punt! Erg slecht

• Beschrijf uw ervaring met het product Goed
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Snelle levering met de goede kleur

Prima lak

• Beschrijf uw ervaring met het product Werkt goed

Snel en correct

Goede website en uitstekende follow up

• Beschrijf uw ervaring met het product Moet nog toepassen

Zeer tevreden...

Snel geleverd, goedkoop en veel keuze

• Beschrijf uw ervaring met het product Zeer tevreden

Perfect geholpen.

Het door mij bestelde product voldeed aan de verwachting. Bovendien een snelle en correcte levering.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Voldeed voor 100% aan mijn verwachting.

perfect

kleur klopt perfecte handleiding hoe de autolak te verwerken

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product makkelijk en heel mooi resultaat
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Top producten en geweldige service.

Nette en snelle levering en een goed product.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Top producten en geweldige service.

Snel

Snelle levering. Ontbrak iets aan de levering, de andere dag al in huis. Super.

Lakstift 289/A bestel nr414714

De bestelde lakstift en primer lakstift ontvangen en bij het open maken van de verpakking constateerde ik dat de verf uit de lakstift was gelekt. Hierdoor zat er lak aan de buitenkant van de lakstift /primer stift en binnenzijde envelop.

• Beschrijf uw ervaring met het product Nog niet geprobeerd
  • Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Was goed nu nog zien of de kleuren kloppen met de auto’s

Snel en correct geleverd de kleur compatibiliteit moet nog getest worden voor de verschillende auto.s

• Zou u het product aanbevelen? Ja

Was zeer tevreden over het resultaat van de lak

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Zeer eenvoudig aan te brengen
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Makkelijk bestel proces en snelle levering.

Al meerdere malen autolak besteld. De juiste lak (kleurcode) is altijd makkelijk te vinden en de lak is perfect van kleur. Ook deze keer werd de lakstift snel geleverd.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product perfecte kleur

parima!

helemaal top!

• Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Na lang zoeken op internet waren dit de producten die ik nodig had. Ben blij dat ik AutolokOpMaat.nl ontdekt heb.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Werkt perfect om kleine krasjes op auto te behandelen
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Zeer zorgvuldig verpakt, perfect gezaagd Klassewerk

Correcte en snel geleverd

De correcte kleur geleverd

• Zou u het product aanbevelen? Ja

Te late levering, hoge verzendkosten

Helaas, de claim 'voor 4.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd' is niet waargemaakt. Ik bestelde donderdagochtend vroeg, hoorde niets meer en kreeg pas vrijdag bericht dat de lakstift verzonden was. En die werd zaterdag bezorgd. Jammer. De verzendkosten voor het lakstiftje zijn 5,95, en dat wist ik van tevoren. Toch voelt het dan gek dat de envelop door de brievenbus bezorgd wordt door DHL. Dat kan toch goedkoper? Al met al dus lak van een, voor zover ik kan beoordelen, prima kwaliteit maar de levering is niet wat ik ervan verwacht had. *** Een dag na het aanmaken van deze review krijg ik een e-mailtje van Autolakopmaat.nl. De vertraagde levering zou komen doordat er bij DHL een pallet op een verkeerd distributiecentrum is beland. Als ik mijn review aanpas naar positief, krijg ik de 5,95 euro verzendkosten terug. *** Die verklaring is vreemd. Op het potje lak zit een sticker met de datum van aanmaken: één dag na mijn bestelling. Via de DHL-app kan ik zien dat het verzendlabel een dag na mijn bestelling is aangemaakt, en het pakje daarna zonder vertraging een dag later is afgeleverd. Ook de e-mail van autolakopmaat.nl waarin het klaarmaken en verzenden van mijn pakketje wordt aangekondigd, kreeg ik een dag na de bestelling. Kortom: ik geloof het DHL-verhaal niet. Volgens mij is de bestelling gewoon een dag te laat verwerkt door autolakopmaat.nl. Geen ramp, maar wees dan eerlijk. De terugbetaling van 5,95 heb ik niet geaccepteerd en deze review aangepast - trek zelf je conclusie. Bovenstaand heb ik natuurlijk ook met autolakopmaat.nl gedeeld, maar ik heb geen reactie meer ontvangen. Teleurstellend.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Gewoon een prima potje lak.

Nog niks ontvangen

Ik heb nog niks ontvangen. Heb gevraagd of ze op willen sturen?

Exact goede kleur

Ik had aan de onderkant van mijn baby blue Fiat 500 een stuk lak eraf gereden ivm een hoge drempel. Ik heb na checken door mijn garage kleur 952 Azzuro besteld. Bij het openen van het potje leek het alsof de kleur niet goed was , echter op de auto was het exact de goede kleur en zie je er nog maar weinig tot niets van. Ik ben erg tevreden dus.

De Klomp 2

6745WB De klomp