Ruime keus uit autofabrikanten lakken, goede prijs, advies en snelle levering
Eenvoudig aan te brengen
Goede kwaliteit
De bestelde producten werden super snel geleverd. En het eindresultaat is perfect geworden
Kleur komt perfect overeen met de auto. Niet vergelijkbaar met vergelijkbare sites. Dit steekt er met kop en schouders boven uit. Doen echt wat ze beloven!!
snel op tijd afgeleverd
Binnen enkele dagen had ik mijn lak thuis bezorgd. Lak is vrij dik, vloeit niet zo makkelijk in krasjes.
Ook de kleur vinden ging probleemloos.
Snelle levering moet precies het goede product
Snel besteld en snel en goed verpakt, en geleverd ,kleur is perfect,zie geen verschil op mijn auto
In tegenstelling tot wat op de website staat niet de volgende dag geleverd. Heeft bijna een week geduurd.
Product werd later geleverd dan verwacht, na aanleiding van deze review een nette uitleg ontvangen. Product ziet er verder goed uit.
Bedankt voor uw reactie. Helaas is er door DHL een sorteerfout gemaakt met een zending pakketten van ons. Deze zijn hierdoor in een verkeerd sorteercentrum terecht gekomen. Verschillende pakketten zijn hierdoor later afgeleverd. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Originele beoordeling
Op de site staat voor 1400 bestellen, zelfde dag verzonden. Als je dat niet waar kunt maken, zet het er dan niet op. Op vrijdag voor 1400 heb ik besteld, waarschijnlijk morgen op woensdag pas geleverd. Product nog niet ontvangen. Dus die beoordeling kan ik niet doen.
Nadat mijn achterbumper slachtoffer was geworden van vrouwelijke intuïtie en hierdoor een paar krassen en lakbeschadiging had opgelopen heb ik vullende primer,lak op kleur en blanke lak besteld. Het resultaat was boven mijn verwachting. De kwaliteit van de verf was ongelooflijk zoveel beter dan de spuitbussen van de bouwmarkt die ik wel eens voor klusjes rond het huis gebruik. De primer was bijvoorbeeld echt goed schuurbaar na de aangegeven 25 minuten.
Prima producten en ruim assortiment in deze categorie.
Leverancier reageert proactief op vragen. Levering was netjes en compleet met heldere instructie omtrent gebruik lakstiften. Pakketje wel iets met vertraging ontvangen; leverancier heeft dit netjes opgepakt; heeft mogelijk aan pakketbezorger gelegen. Verder prima.
Originele beoordeling
1] Beter om Email met verzoek beoordeling te verzenden na versturen/ontvangst product. 2] dd. 07-06 vooralsnog geen levering (besteld 03-06) 3] Zodra product ontvangen wil ik best alsnog beoordeling sturen
Heel goed geregeld, de site is handig en makkelijk met het vinden van de juiste verf. De levering is vlot en betrouwbaar . Bij de levering zit zelfs een beknopte handleiding hoe je moet handelen en hoe te gebruiken . Met droogtijden wat mij opviel is dat de kleur ook echt klopt . Ik heb eerder wel eens andere ( bekende) leverancier voor de lak stiften gebruikt al was de kleur daarvan twijfelachtig .. maar nu echt top. Bedankt AutolakOpMaat
mijn bestelling op dit moment 7 juni 14.55uur nog niet ontvangen , dus aanbevelen nu ,,erg vreemd '' blijkt dat ups het product naar het verkeerde sorteercentrum geplaatst had . autolakopmaat kan hier niets aan doen , product is spot aan de kleur is exact hetzelfde als de auto. Jack
Originele beoordeling
Mijn ervaring is over het algemeen wel prima
Originele beoordeling
Ik had op donderdag rond 11:00u mijn spullen besteld en op de website stond vermeld “voor 14:00u besteld is dezelfde dag nog verzonden”. Uiteindelijk werden mijn spullen zaterdags pas verzonden en had ik ze die maandag nog niet eens binnen.
Door een fout bij DHL iets later dan verwacht ontvangen. Het product (primer, lak en blanke lak) en bijgaande voorlichting maakte weer veel goed. Een aanrader dus.
Originele beoordeling
Op 3 juni besteld. Op 5 juni een bericht dat order klaar is en zal worden verzonden. Nu op 7 juni geeft DHL aan dat verzending is aangemeld maar nog niet in hun bezit. Kan dus niets zeggen over de kwaliteit van de producten omdat ik ze nog niet in mijn bezit heb. Weer een verloren dag helaas
Wacht al bijna een week op mijn bestelling, terwijl er op de site duidelijk vermeld staat “voor 1400 besteld is dezelfde dag verzonden”. Klopt dus niet, wat dit is niet de eerste keer dat ik hier bestel en iedere keer wordt het pas na een week geleverd!
Ik ben telefonisch goed en snel geholpen.
uitstekende kwaliteit zo heb je de mogelijk je wagen zelf te herstellen aan een kleine prijs.
Verzending was dag later melde dit gaven als compensatie verzendkosten terug heel vriendelijk.
Originele beoordeling
U vraagt al ervaring alvorens ik het product heb ontvangen. Dus het product zou sneller mogen geleverd worden
Op advies van de AutolakOpMaat-side een set Autolak en Klaarlak besteld. Keurig door de brievenbus afgeleverd en de autolak van goede kwaliteit op basis van terpentine. Aan te raden.