Op advies van de AutolakOpMaat-side een set Autolak en Klaarlak besteld. Keurig door de brievenbus afgeleverd en de autolak van goede kwaliteit op basis van terpentine. Aan te raden.
Autolak besteld, helaas de verkeerde dus ongeveer een uur later gemaild met de vraag om te annuleren. Tot op heden, een week later nog geen reactie ontvangen. Retour sturen is qua verzendkosten niet de moeite.
Normaal gesproken is het ,vandaag bestellen morgen in huis! Ik heb en auto die vrijdag gespoten moet worden. Bestelling op woensdag geplaatst,donderdag was het niet binnen, vrijdag gebeld ik kreeg de melding dat er vertraging zou zijn,het zou zaterdag geleverd worden. Zaterdag van dhl email gekregen dat tussen 10 en 13:00 zou geleverd worden ik heb tot 17uur gewacht er is dus niks geleverd. Dit kost mij dus 3 dagen huur auto voor mijn klant wat ik niet in rekening kan brengen.
Bedankt voor uw reactie. Helaas is er door DHL een sorteerfout gemaakt met een zending pakketten van ons. Deze zijn hierdoor in een verkeerd sorteercentrum terecht gekomen. Verschillende pakketten zijn hierdoor later afgeleverd. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
besteld en snel geleverd
Goede service.
Originele beoordeling
De lak is nog niet geleverd
Sneller service, makkelijk produkt te vinden, bestellen en afleveren, makkelijk te volgen
Top geregeld
Originele beoordeling
Ik heb niks ontvangen
Bestelling ging gemakkelijk. Kon makkelijk via de kleurcode de bestelling doen. Snel en goed geleverd. Kwaliteit lak weet ik nog niet.
Heb hier een lak stift besteld met primer en een blanke lak stift . Snelle service en een goede prijs.
Plekjes aan de randen van re portieren bijgewerkt. De lak was dun, vloeide goed, dekte perfect. Heb het 2x gedaan, en je ziet niets meer (bijna niets) Ben er heel, heel blij mee. Bedankt, Groetjes John
De spuitbus ral 2009, oranje van de Belton viel tegen, veel te bleek en dekte weining. De spuitbus ral 7021, grijs van Belton, die ik al eerder gehad had, voldeed wel
vanwege "voor 1400u besteld vandaag verstuurd" voor dit bedrijf gekozen. Helaas, twee eenvoudige bestellingen na 3 dagen nog niet binnen.
Ik had eerst een verkeerde kleurcode, toen ik er online niet uitkwam heb ik ze gebeld. Hele vriendelijke man aan de lijn die met me mee ging kijken. We kwamen er al snel achter dat ik de verkeerde code had. Besteld en 2 dagen later had ik het binnen. Het spul werkt heel makkelijk, net alsof je je nagels lakt. Wel zit er lange droogtijd tussen dus je moet er wel een groot uur voor uit trekken.
Stuur set verf door naar Denemarken, is daar niet te krijgen. Wel snelle en correcte levering.
super
Had het product ietsje vroeger verwacht, maar in het algemeen tevreden
Ik heb het maandag besteld, en het is vandaag vrijdag en ik heb het nog steeds niet ontvangen. Terwijl er staat, direct geleverd.
Ik had wat twijfels over de bezorging, dacht dat ik opgelicht zou worden. Omdat hij naar mijn gevoel lang duurde. Ik ben uiteindelijk tevreden. Ik moet het produkt nog gebruiken.
Besteld op vrijdag en de volgende week donderdag geleverd.
In orde
Product besteld op 31 mei. Vandaag de dag, 4 juni nog niet binnen. Werd wel goed geholpen door de klanten service. Deze gaven aan dat het product onderweg was en dat het goed zou komen! Nu In afwachting van mijn bestelde item en deze zou vandaag geleverd moeten worden volgens de T&T.
Autolak spuitbussen kunnen gebruikt worden voor een goed resultaat. Wel rekening houden met de juiste spuitomstandigheden en ondergrond. Communicatie met medewerker is ook goed.
Als leek stelde het niets voor de juiste lak te kunnen bestellen.
Top bedrijf en hele goede service