Perfect geregeld
Snel geleverd.
Mijn tweede bestelling bij AutolakOpMaat, de lak, verpakking en de begeleidende instructies zijn prima. Alleen de levertijd ("voor 14:00 besteld, zelfde werkdag verzonden") is niet waargemaakt. Zondag besteld, dan zou het maandag verstuurd moeten worden. De levering is op woensdag verstuurd en op donderdag lag het in de bus.
Snelle verzending en precies de goede kleur.
Ik vermoed dat de kwaliteit van de producten vergelijkbaar is met wat je elders koopt. Maar waar ik vooral nood aan had gezien mijn gebrek aan ervaring is informatie en die kreeg ik in overvloed: niet alleen zijn de video’s op de site super helder, ook achteraf kreeg ik interessante feedback via mail.
Alles precies zoals beloofd.Voor herhaling zeker
prima snelle servive
Prima service en product
Voor het eerst bestelt kleur matcht perfect. En werd goed op de hoogte gehouden van de levering. Doen wat ze beloven. Gister bestelt vandaag geleverd.
Prima product, goede kwaliteit en snel en foutloos geleverd. Ik koop wel eens vaker wat in deze webshop en kom er dus graag terug.
De kleur matcht perfect met de auto. zeker een aanrader
De levering ging allemaal vlot. Ik had zwart besteld , dit stond ook zo op het flesje. Echter de kleur was donker grijs. 100% zeker geen zwart. Voor mij was dit dus een zware teleurstelling.
Zeer snelle levering, binnen een dag. Netjes verpakt. Ook een duidelijke beschrijving het autolak het best op te brengen.
Snelle en goede service.
Levering duurde 5 dagen, maar na contact gehad te hebben bleek DHL in gebreken. Netjes verzendkosten retour gekregen. Kleur komt exact overeen met de originele kleur en zelfs een metallic tint erin, dus na aantippen zie je geen verschil. Bedankt voor de nette oplossing.
Bedankt voor uw reactie. Helaas is er door DHL een sorteerfout gemaakt met een zending pakketten van ons. Deze zijn hierdoor in een verkeerd sorteercentrum terecht gekomen. Verschillende pakketten zijn hierdoor later afgeleverd. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Originele beoordeling
Donderdag besteld en maandag nog niks in huis...... Wat stond er ook al weer op de site....voor 12 uur besteld de volgende dag in huis ? Slechte reclame
Dankzij DHL is de aflevering vertraagd .
Originele beoordeling
Wacht nog steeds op de bestelling.
Zeer correct geholpen
kan ik niet omschrijven
Enig probleem met levering, maar goed opgelost!
Originele beoordeling
Weinig tot geen informatie over levering
De website vindt ik goed je kunt makkelijk het gewenste product vinden, de betaling verliep soepel en het product werd vrij snel al bezorgd inclusief een handige handleiding.
Prettige site Duidelijke handleiding Snelle levering
Prima lak en de perfecte kleur
Tot nu toe slecht Was echter fout bij dhl Aan het bedrijf is niks mis
Tot nu toe slecht
Snelle levering, juiste hoeveelheid en precies juiste kleur.
Hoe alles werkt en site enz is goed maar de rest er omheen met betrekking tot levering is stroef
In eerste instantie was er eventjes iets mis gegaan met de verzending maar na een vlot contact en goeie service kwam het pakketje toch snel aan!
Bedankt voor uw reactie. U had tijdens uw bestelling aangegeven om de bestelling af te halen bij ons in de winkel. Na contact is uw pakket alsnog naar uw verzonden. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Originele beoordeling
Ik vind het vervelend dat zo’n klein pakje zo lang duurt.