Pakje nog niet ontvangen.
Ze verkopen hele sets, en als het thuis is kom je erachter dat je ook nog primer nodig hebt! Doe het meteen in de set, of schrijf er een waarschuwing bij....nu ik het apert weer bestellen. Slecht dus
Fijne site,snelle levering helemaal top
Snel en goed
Aangegeven dat kleur niet tussen de aangegeven lijst stond, en foto en gegevens gestuurd. Daarna precies de goede kleur gekregen.
Goed geregeld kleur en dekking is goed
Volgens publicatie, op tijd besteld snel geleverd.
Lekker snel binnen, ziet er goed uit
De kleur van geleverde lakstift kwam prima overeen met de kleur van mijn auto, gewoon eng, moest aan mijn vrouw laten zien maar kon de plek niet meer vinden!
Juiste lak, makkelijk aanbrengen, duidelijk instructies en snelle levering
Uitstekend materiaal en goedkoop. Snelle service
Keurige Site en een snelle levering
Zeer positief!
Perfecte producten en goede website om snel de de juiste kleuren te vinden!
De eerste keer dat ik dit gebruikt heb, makkelijk en het resultaat is top !
Vlotte levering. Product is volgens de norm.
Snelle en correcte levering. Kwaliteit van het productie was ook oké.
snelle levering.was na wat rondkijken op het net het voordeligste.al blijf ik het duur vinden voor 'n klein potje lakstift.heb het nog niet kunnen proberen wegens het slechte weer maar ga er vanuit dat de kleur wel hetzelfde is zoals belooft.
Ik moet het product nog gebruiken dus kan dit nog niet beoordelen
Netjes volgens afspraak geleverd en presies de juiste kleur?
Snelle levering en precies de goede kleur autolak.
Netjes snel geleverd.
kleur komt heel goed in de buurt.
Bedankt voor uw reactie. Inmiddels is er al contact met u geweest en is de juiste kleur voor uw auto gevonden. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Originele beoordeling
Kleur klopt totaal niet