Geweldig product, heeft mijn koplampen zo goed als nieuw gemaakt. Ben echt blij ermee. Colegas hebben al gezegd dat ze dat ook willen, dus wordt nog een keer bestellen
Kleur perfect
Lakstift perfect op kleur Levering en communicatie uitstekend.
Het werkt niet zoals beschreven de kleur kwam niet overeen er bleven zichtbare plekken zitten ondanks de instructies te hebben opgevolgd. Email gestuurd maar niks op terug gekregen na 2 weken jammer dit pure geld verspilling
Goede kleur en snel geleverd.
Ik heb voor mijn piaggio mp3 de juiste kleur kunnen vinden. Zeer blij met de snelle service.
Ik had voor mijn camper een verf spuitbus nodig. Ik heb de kleur bij een bevriende garage laten bepalen. Ik ging er eigenlijk al vanuit dat er enig kleurverschil zou zijn, maar na de vlotte levering meteen aan het werk gegaan en werkelijk, spot on! Geen enkel kleurverschil te zien. Ik ga autolakopmaat nog vaker nodig hebben.
Goed advies
toppie
Goede ervaring, snel en duidelijk geregeld
Diverse spuitbussen bij andere leveranciers besteld maar altijd verschil in kleur. Bij Autolakopmaat besteld en ben er zo tevreden mee dat er geen kleurverschil te zien is “geweldig “
Tijd tussen bestellen en leveren kan korter. Verder voldoet de lak goed. Kleur komt goed overeen met de oorspronkelijke kleur.
mijn lakken die ik besteld heb waren aardig op kleur (voor een oudere auto)
Na een eerste levering om e.e.a te proberen. Heb ik tweede bestelling geplaatst, maar daar kwam meer bij dus direct contact gezocht. En daarbij snel en vakkundig geholpen. Ook aanvullende informatie hoe producten toepassen zeer duidelijk uitgelegd. Materiaal is ook top!
Positief
Zeer snelle service
Sticker besteld ziet er fantastisch uit en een super snelle levering. Ik ben super tevreden een aanrader.
Goede en duidelijke informatie om het gewenste product te bestellen..
Steenslag reparatie set was in orde, levering was te laat. Ze geven aan voor 14:00 besteld de volgende dag in huis.
Goede kwaliteit
Verf is exact de juiste kleur en goed aan te brengen
Op zoek naar een lakstift voor onze nieuwe auto. Direct en eenvoudig de juiste kleur gevonden en besteld.
Goed verpakt. Redelijk vlotte bezorging. Kleurverschil ondanks juiste kleurcode/naam te groot.