Ik heb het juiste advies gekregen over wat ik moest gebruiken en er zat een duidelijke handleiding bij de lak
Grote database aan autolakken. Bereikbaar gemaakt voor de doe het zelver zowel als de professional
Goed, snel en redelijk prijs. aanrader
Supernetjes geleverd met zeer goede spuit handleiding omdat het om 3 laags. Autolak gaat
goede spuitbussen en goede kleur spuiten mooi 2k blanke lak had ik 1 bus die niet helemaal fijn was
Bestelproces is makkelijk en duidelijk beschreven, verfkleur uitzoeken was ook erg simpel. Lijkt precies de goede kleur te zijn.
1 ste x wat misgegaan met de kleur. Maar super snel zonder extea kosten opgelost. Top sevice.
Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend dat het resultaat tegen viel. We hebben hier inmiddels contact over gehad en hiervoor een op maat gemaakte levering van gemaakt. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Originele beoordeling
Slechte kwaliteit, vreselijk dun net water en verkeerde kleur geleverd. Terwijl goede code doorgegeven.
Alles boven verwachting
mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief
Beste, Ik heb mijn pakketje nog niet ontvangen.Ďus kan nog niets oordelen.
Bestelling ok
Kwaliteit weet ik nog niet, product nog niet gebruikt.
De keur is perfect en er zit een hele goede gebruiksaanwijzing bij . Ben er heel blij mee en zal zeker bij Autolak Op Maat terug komen als ik weer iets nodig heb.
Aan te raden
4 mei: wat vertraging bij bezorging maar na mailtje van mijn kant is dit prima opgelost door Autolak. Product voldoet aan verwachtingen.
precies de goede kleur
Goed product, goed verpakt, snel verzonden
De bestelde lak en de kleur waren correct. Maar bij het verwijderen van de plakband die de spoiler heeft vastgehouden tijdens de droogtijd vd montagekit kwam de lak bij sommige stukken plakband er gewoon mee vanaf. Geen hechting, dus resultaat zwaar onvoldoende...
Maar enige minpunt is de levertijd voor 14.00 uur besteld morgen geleverd gaat niet op jammer.
Was ff zoeken naar kleurcodering maar is goed gekomen.
Lakstift besteld , goede kwaliteit. Levertijd was een week dus dat kan wel wat sneller. Ik weet niet of het aan DHL lag of aan de webshop maar als.met al wel tevreden.
Bedankt voor uw reactie. Helaas heeft de bezorging van DHL wat vertraging opgelopen in de week van Koningsdag. We hebben hierover mailcontact over gehad en uw pakket is afgeleverd. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Originele beoordeling
Waarom moet ik al een beoordeling geven terwijl ik mijn bestelling nog niet binnen heb ? 28 april bestelling geplaatst en nog steeds niks gehoord , mail wordt niet op gereageerd en aan de telefoon zeggen ze dat de bestelling al lang verstuurd is en vandaag (3-5-21) of morgen binnen moet komen. Bij DHL staat de bestelling nog steeds op "niet aangemeld"
Levert snel en heeft een ruim assortiment. Top bedrijf!
Enige nadeel is dat 1 lakstift ook met de brievenbuspost zou meekunnen en dus lagere verzendkosten kan hebben. Verder helemaal top
Op koningsdag een bestelling gedaan. Geen reactie gehad dat bestelling onderweg is , maar na 1 telefoontje was het direct geregeld.
Levering binnen 24 uur vergeet het maar 4 dagen..