Levering binnen 24 uur vergeet het maar 4 dagen..
21 april voor 17u besteld en nog steeds niet ontvangen
Mijn bestelling was nog niet compleet maar dat werd binnen 5 min opgelost.
Op de website staat vermeld dat er een snelle levring is maar dat klopt niet. Dit is de 2e keer dat ik iets bestel en wacht nu al bijna een week op mijn bestelling!
top
Verder goed
Voldoet aan verwachting en snel geleverd
Mijn ervaring is dat autolak op maat de spullen vlot geleverd heeft.
Nog niks binnen dus........ Geen feedback wanneer opgestuurd en wanneer aankomst, dus niet echt blij. Ondertussen pakket binnen en netjes opgelost, was fout van pakketdienst.
Bedankt voor uw reactie. Helaas heeft de bezorging van DHL wat vertraging opgelopen in de week van Koningsdag. We hebben hierover mailcontact over gehad en uw pakket is afgeleverd. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Originele beoordeling
Goede service en levering maar de kleur van de lak komt niet overeen. Ik zie het verschil overduidelijk...
Ik heb het idee dat ik toch geen goed kleurnr had gegeven.Op het vinplaatje stond wel iets maar dat was blijkbaar niet duidelijk genoeg dat bleek want mijn Ford is heel donkerblauw en de verf wat ik kreeg was wel blauw te noemen maar het leek in de vertste verten niet op de kleur van mijn auto.
Ik heb het product ivm weersomstandigheden nog niet gebruikt.
Fijn om mee te werken en een goed eindresultaat
Goeie slijtvaste lak
Snelle levering en duidelijk instructies. Jammer genoeg is de kleur veel donkerder dan deze van de auto. Bijgelakte deel blijft duidelijk zichtbaar
Mijn eerste indruk is goed en netjes.Product moet ik nog uitproberen dus kan daar nog niets over zeggen.
Op maandag bestelling gedaan, om 11.30 uur bevestiging van bestelling. rekening houdend met Koningsdag zou de bestelling op woensdag moeten aankomen maar helaas werd deze bestelling op woensdag verstuurd en op donderdag door dhl aangeboden. dus niet voor 14.00 uur besteld dezelfde dag verstuurd
Originele beoordeling
Autolak besteld en twee dagen later geleverd zoals voorzien was. Correcte en goede service. Een aanrader !
Bestelling online was eenvoudig en snel te doen. Levering was ook snel en perfect zoals besteld. Prijs is erg goed. Kortom, aan te bevelen dus.
De kleur is precies hetzelfde ,kleurcode was niet bekent en toch precies de goede kleur
Snelle levering en goede kleur!
Vaak zijn webshops slecht of helemaal niet bereikbaar. Men verschuilt zich door geen telefoonnummers te vermelden. Autolakopmaat is telefonisch prima bereikbaar en handelt de service ook gelijk af.
Het opzoeken van de juiste lak gast fantastisch.