Prima manier om de juiste lak te bestellen.
Vlotte en correcte afhandeling van de bestelling. Duidelijke communicatie ivm verzending. Kleur is identiek als de wagen.
Zeer goede ervaring met het product. Het vinden van de juiste kleurcode was niet echt evident aangezien er in de auto zelf geen sticker (meer) was en daar naar verwezen werd. Het zou handig zijn om op basis van chassisnr/VIN de juiste kleur te kunnen krijgen.
Zeggen dat ze het afgegeven hebben bij mijn buren maar die zijn enkele weken weg dus dat kan niet. Of de lakstiften moeten in de brievenbus kunnen maar dat betekend dat ik er nu nog weken op moet wachten terwijl het niet zeker is of het daadwerkelijk daar is. Wat gaan jullie hier aan doen?
Bedankt voor uw reactie. De DHL chauffeur heeft inderdaad per abuis het pakket bij de buren afgeleverd. Ik hoop dat u het snel van hun kunt ontvangen. Anders helpen we u graag aan oplossing. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Zie boven
Echt een aanrader , zeker de koplampen zijn meer dan zuiver , en echt bijna geen werk aan , duidelijk uitgelegd in een filmpje
Overzichtelijke webshop. Levering en track&trace kunnen beter.
Perfect om mee te werken goed eind resultaat
binnen een paar uur poetsen en polijsten waren de koplampen weer als nieuw
Goed product
Vlotte en correcte levering Heldere gebruiksaanwijzing bijgevoegd.
Alles gedaan volgens de richtlijnen van jullie , perfect geslaagd. Bedankt
Makkelijk te zoeken en te bestellen, gemak dient de mens
geleverd volgens afspraak,duurde wat lang
Geleverd zoals gepland.
product precies zoals besteld en correct verpakt en geleverd.
Hulpvaardige telefoon, leidde tot een bestelling die zeer snel geleverd werd ! aanrader !
Ben blij met de bijgesloten gebruiksaanwijzing.
Prettige webshop, fijn dat er een pakket is met alles wat ik nodig heb! Levering was, ook in deze tijd, bijzonder vlot!
Prima verpakt, kwaliteit en prijs is ook prima. Kreeg het wel een dag later dan aangegeven maar voor mij was dat geen probleem.
super
Prima prijs en snelle levering
's Avonds besteld. 's Morgens om 8:30 gebeld omdat ik in de buurt zat en ze hebben mijn bestelling gelijk klaar gemaakt zodat ik hem kon ophalen. Super service!
Top snelle levering en de juiste kleur