...
Snelle levering goed product
Ik moet de lak nog gebruiken want het is nu nog te koud, de kleur ziet er juist uit, levering was ruim op tijd en goed verpakt.
Nette presentatie. Bij het uitpakken zijn er naast de twee flesjes zelfs nog een a4: tje met uitleg. Jammer dat er geen flesje primer bij zit. Dat wordt nl wel aangeraden.. verzendkosten pittig!
De kras gelakt wordt alleen maar slechter. Niet strak onregelmatig helemaal nul. Heb er niets aan.
AutolakOpMaat is heel betrouwbaar en levert de lakstift heel snel.....
Snelle en goede levering
Precies goede product, keurig verpakt. Klasse
Goede autolak die fijn spuit en exact de juiste kleur. fijne beschrijving er bij, maar het eindresultaat heeft nog wel een polijst beurt nodig na het transparant aflakken denk ik.. ( licht sinasappel huidje dus niet super glad).
Regelmatig bestel ik hier lakstiften. Altijd snel geleverd en goede service!
Duidelijke website, snelle service en levering
Geen bijzonderheden
Kon de juiste lak stift goed vinden, levering goed.
Great variety, perfect quality and super fast delivery! I could find my car's colour in no time and the quality is great!
Helaas was de kleur anders dan kleur op de auto. Kleurnummer kwam wel overeen.
Heel netjes verzorgd. Zat zelfs een instructie in, hoe te lakken. Voor een 10, had er ook een instructie koplamp renoveren bij gemogen.
snelle levering goede uitleg
Goede communicatie middels mail en goed product, alleen vertraging bij DHL anders zeker vijf sterren
Veel keuze en correcte levertijd
Prima product
Snel en goed geholpen. Producten prima evenals de prijs
de eerste zending "lakstift Autolak+ blanke lak" had wat problemen door lekkage van de flacon Lakstift. Dit vervolgens gemeld en er is direct actie ondernomen door het bedrijf door de zending met groet spoed te vervangen. top service! een tevreden klant
Bedankt voor uw reactie. Hier is duidelijk iets mis gegaan met de verzending. Uiteraard willen wij dat u tevreden bent en we sturen u dan ook een nieuwe bestelling af. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Originele beoordeling
zie hier boven
ge kunt niet beoordelen wat ge niet krijgt
1 artikel te weinig in de bestelling Lakstift Primer/Filler Contact opgenomen met de leverancier en direct is het nodige gedaan om het ontbrekenden artikel na te sturen. TOP SERVICES
Bedankt voor uw reactie. Na overleg via de e-mail is inmiddels uiteraard het missende product nagezonden. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Originele beoordeling
1 artikel te weinig in de bestelling Lakstift Primer/Filler