De kleurechtheid is top en de verf is goed verwerkbaar.
Let op 2k kort te gebruiken. Staat er niet bij
Binnen 24 uur besteld en kunnen afhalen. Goede kwaliteit!
Vriendelijkheid is troef bij deze mensen, prima service ! Waarvoor nogmaals dank !
Site is overzichtelijk en het bestellen is overzichtelijk.
Nvt
Het is nog te koud om het te gebruiken dus kan ik ook geen score geven
Zeer snelle levering, prima verpakt en kwaliteit was top !
Goed ontvangen. Moet het nog gaan gebruiken.
Door leveringsprobleem DHL is het pakje later aangekomen doordat Autolak op Maat maar een nieuw pakketje heeft gestuurd. Prima opgelost.
Goed product, goed op kleur en een spuit goed.
Zeer snelle en keurige levering! Maar 1 puntje. Ik had de kleur en blanke lak besteld. Maar zag pas later in het filmpje dat je ook primer moest gebruiken. Ik als leek, wist dit niet. Het zou fijn zijn dat dit bij het orderen ook vermeld wordt en/of dat er meteen de mogelijkheid is om alles tezamen te kunnen bestellen. Dit scheelt toch verzendkosten. Mvg Romano Jansen
Stipte en snelle levering Topservice
Maar een paar dagen later dan beloofd, daarom geen 10
Ik raad de producten aan!! Snel en niet duur!!
Als je de kleurcode van de auto weet is het makkelijk bestellen. Een tip zou de klant wel op de hoogte houden met wat er gebeurt met de bestelling anders krijg je een mailtje na een werk dat je pakketje dag later wordt geleverd.
Gemakkelijk gevonden wat ik nodig had, eenvoudig besteld en supersnel geleverd. Prijs ook OK.
De kleur komt voor 99.9% overeen. Als je het weet zie je het maar de buurman kon hem niet vinden. Nog geen ervaring met de wasstraat maar dat komt nog wel.
3 april besrekd. 6 april is het nog niet bij DHL. Had ik het beter kunnen halen in de winkel
Bedankt voor uw reactie. I.v.m. de paasdrukte bij DHL heeft uw pakket een dagje vertraging opgelopen. Vandaag wordt deze bij u afgeleverd. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Ik wacht vanaf vrijdag erop. Geld wel eraf nog niks ontvangen dhl zegt nog niks te hebben ontvangen
Bedankt voor uw reactie. I.v.m. met grote (paas) drukte heeft DHL helaas in sommige gevallen een achterstand opgelopen met de leveringen. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
snel geleverd en netjes verpakt
Levering en kwaliteit zoals beloofd!
Ik heb niks ontvangen en niks meer gehoord.
Bedankt voor uw reactie. Uw pakket is helaas onderweg met transport beschadigd geraakt en retour gezonden naar ons. Inmiddels is er een nieuwe bestelling naar u onderweg. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl