Pakketje netjes en compleet ontvangen.

Leverancier reageert proactief op vragen. Levering was netjes en compleet met heldere instructie omtrent gebruik lakstiften. Pakketje wel iets met vertraging ontvangen; leverancier heeft dit netjes opgepakt; heeft mogelijk aan pakketbezorger gelegen. Verder prima.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Prima om kleine roestplekjes opnieuw te lakken
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Top en zoals de naam al zegt AutolakOpMaat!

Heel goed geregeld, de site is handig en makkelijk met het vinden van de juiste verf. De levering is vlot en betrouwbaar . Bij de levering zit zelfs een beknopte handleiding hoe je moet handelen en hoe te gebruiken . Met droogtijden wat mij opviel is dat de kleur ook echt klopt . Ik heb eerder wel eens andere ( bekende) leverancier voor de lak stiften gebruikt al was de kleur daarvan twijfelachtig .. maar nu echt top. Bedankt AutolakOpMaat

• Beschrijf uw ervaring met het product Super
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

mijn bestelling op dit moment 7 juni 14.55uur nog niet ontvangen , dus aanbevelen nu ,,erg vreemd '' blijkt dat ups het product naar het verkeerde sorteercentrum geplaatst had . autolakopmaat kan hier niets aan doen , product is spot aan de kleur is exact hetzelfde als de auto. Jack

• Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Mijn ervaring is over het algemeen wel prima

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Werkt goed en staat goed beschreven

Snelle en goed levering

• Zou u het product aanbevelen? Ja

Goed product en goede voorlichting

Door een fout bij DHL iets later dan verwacht ontvangen. Het product (primer, lak en blanke lak) en bijgaande voorlichting maakte weer veel goed. Een aanrader dus.

• Uw oordeel over het product N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met het product Goede en prettige verwerking

Wederom slecht

Wacht al bijna een week op mijn bestelling, terwijl er op de site duidelijk vermeld staat “voor 1400 besteld is dezelfde dag verzonden”. Klopt dus niet, wat dit is niet de eerste keer dat ik hier bestel en iedere keer wordt het pas na een week geleverd!

• Beschrijf uw ervaring met het product Niks ontvangen
  • Zou u het product aanbevelen? Nee

Goede service en een snelle levering

Ik ben telefonisch goed en snel geholpen.

Snelle verzending goeiw kwaliteit

uitstekende kwaliteit zo heb je de mogelijk je wagen zelf te herstellen aan een kleine prijs.

• Beschrijf uw ervaring met het product Zeer goed
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Verzending was dag later melde dit gaven als compensatie verzendkosten terug heel vriendelijk.

Kwaliteit en punctualiteit

Op advies van de AutolakOpMaat-side een set Autolak en Klaarlak besteld. Keurig door de brievenbus afgeleverd en de autolak van goede kwaliteit op basis van terpentine. Aan te raden.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Goede kwaliteit op basis van terpentine
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Slecht; geen reactie op mail

Autolak besteld, helaas de verkeerde dus ongeveer een uur later gemaild met de vraag om te annuleren. Tot op heden, een week later nog geen reactie ontvangen. Retour sturen is qua verzendkosten niet de moeite.

Slecht

Normaal gesproken is het ,vandaag bestellen morgen in huis! Ik heb en auto die vrijdag gespoten moet worden. Bestelling op woensdag geplaatst,donderdag was het niet binnen, vrijdag gebeld ik kreeg de melding dat er vertraging zou zijn,het zou zaterdag geleverd worden. Zaterdag van dhl email gekregen dat tussen 10 en 13:00 zou geleverd worden ik heb tot 17uur gewacht er is dus niks geleverd. Dit kost mij dus 3 dagen huur auto voor mijn klant wat ik niet in rekening kan brengen.

zoals beloofd snelle levering

besteld en snel geleverd

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product kun je mooi dik opzetten

Goede service.

• Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Voor herhaling meer dan vatbaar

Sneller service, makkelijk produkt te vinden, bestellen en afleveren, makkelijk te volgen

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Autolak en kleur makkelijk aan te brengen dmv soort nagellak flacon met kwastje

Top geregeld

Goed en snel ontvangen

Bestelling ging gemakkelijk. Kon makkelijk via de kleurcode de bestelling doen. Snel en goed geleverd. Kwaliteit lak weet ik nog niet.

• Zou u het product aanbevelen? Ja

Heb hier een lak stift besteld met primer en een blanke lak stift . Snelle service en een goede prijs.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Goede kwaliteit lak stift met de juiste kleur
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Alles weer zo goed als nieuw

Plekjes aan de randen van re portieren bijgewerkt. De lak was dun, vloeide goed, dekte perfect. Heb het 2x gedaan, en je ziet niets meer (bijna niets) Ben er heel, heel blij mee. Bedankt, Groetjes John

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Kleur goed, vloeide goed, dekte prima

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Goedkoop maar voldoende kwaliteit
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Vlotte levering, maar kleur viel tegen

De spuitbus ral 2009, oranje van de Belton viel tegen, veel te bleek en dekte weining. De spuitbus ral 7021, grijs van Belton, die ik al eerder gehad had, voldeed wel

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product De oranje verf dekte zeer weining en de kleur voldeed niet aan de verwachting
  • Zou u het product aanbevelen? Nee

levering niet op tijd

vanwege "voor 1400u besteld vandaag verstuurd" voor dit bedrijf gekozen. Helaas, twee eenvoudige bestellingen na 3 dagen nog niet binnen.

• Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Ik had eerst een verkeerde kleurcode, toen ik er online niet uitkwam heb ik ze gebeld. Hele vriendelijke man aan de lijn die met me mee ging kijken. We kwamen er al snel achter dat ik de verkeerde code had. Besteld en 2 dagen later had ik het binnen. Het spul werkt heel makkelijk, net alsof je je nagels lakt. Wel zit er lange droogtijd tussen dus je moet er wel een groot uur voor uit trekken.

• Beschrijf uw ervaring met het product Prima
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Set verf voor revisie oude auto. Gebruik nog niet zelf.

Stuur set verf door naar Denemarken, is daar niet te krijgen. Wel snelle en correcte levering.

De Klomp 2

6745WB De klomp