Super goede lak snel geleverd ben er heel blij mee en ik beveel jullie bij al mijn kennissen aan.
supersnel geleverd,echt top dus
was super snel geregeld
Zeer snelle bezorging naar Belgie.Alles was zoals beloofd.
Perfecte kleur, Goede prijs, Snel geleverd
Het kleurnummer was niet bekend, dus werd er meegedacht om de goede kleur te achterhalen.
De auto lak was precies op kleur. Het eind resultaat is zeer mooi geworden.
Goede bezorging. Product nog niet gebruikt.
Ik heb een CT200h met kleurcode 077, Starfire White (parerlmoer wit). Koste me ong 45 min om de schades te camoufleren. Voornamelijk op de voorbumper, en kleine roestplekjes bij de deur. Ik heb echter geen primer gebruikt, dus ik vraag me af hoelang het blijft zitten. Mocht het na een paar keer door de wasstraat verdwijnen, koop ik een primer en lak ik het opnieuw. Ik heb nog meer dan genoeg lak over. Zaten verder duidelijke instructies in de verpakking en het was snel geleverd.
Uitgebreide keus en goede levering.
Spuitbus verg is erg goed! Heeft mij echt geholpen...
Mijn eerste ervaring met autolakopmaat. Ben benieuwd!
Met behulp van de website snel de kleurcode weten te vinden van mijn auto. Bezorging is snel verlopen
snel geleverd
Ik heb nu 2 x een autolak en blanke lak besteld. De kleur komt perfect overeen met de bestaande lak. Makkelijk te spuiten.
Positief, eenvoudig om de juiste lak te vinden . Snelle afhandeling
Alle codes die (kunnen) horen bij een lakkleur met een naam, werden getoond. De plaatjes bevestigden dat het in ieder geval niet om een (zeer) afwijkende kleur gaat. Snelle levering en bevestigingen per e-mail maken de service compleet. Vraag: hoe komt u aan mijn IP-adres???
Snelle levering perfect product
Hou dit niveau vast
Nadat DHL nog steeds niet geleverd had, hebben zij geïnformeerd, en volgende dag de autolak in huis. Goede lak en perfect van kleur, en makkelijk te bestellen.
ik heb een diepe kras, googlde dit en kwam op jullie site terecht. er zat geen grondlaag bij zoals op het formulier staat en de verf dekt de kras niet; is veel te waterig. geen mooi resultaat
Meer hoeft het niet te zijn!
Gemakkelijk keuze maken, eenvoudig bestellen, duidelijke mailing, snelle levering, uitstekende kwaliteit lak: Aanrader!
De snelheid en de corectheid van leveren was héél snel: product heb ik nog niet kunnen gebruiken; te veel verplaatsingen.
Wel ik spreek hier alleen over de webshop! Besteld en ontvangen in geen tijd. Ik kijk er naar uit naar de kwaliteit van dit product!