Snelle levering.
Goede snelle service,
Het instructiefilmpje op YouTube toont hoe simpel een en ander is... Ik zou willen zeggen "zou moeten zijn". Mijn simpele kras in de lak is na mijn behandeling wel gecamoufleerd, maar nog steeds heel goed zichtbaar. Zoals alle werkzaamheden vraagt ook dit reparatieklusje heel wat meer van de amateur dan enkele flesjes lak. Het gaat om ervaring en het bijbehorende inzicht en know how!
goed materiaal snel geleverd
Ik wist de kleur niet helemaal zeker en ben door een medewerker uitstekend geholpen. De lak was snel binnen.
De levering van de bestelde goederen was snel ter plaatsen. De kleur komt niet overheen met de originele kleur.
Snel de goed lak gevonden, snel geleverd, prima service
Ondanks de juiste kleurcode te hebben ingegeven is die niet hetzelfde als mijn auto. Alsook is de verf zeer lopend en moeilijk met de borstel om kleine krassen te verdoezelen.
Goeie uitleg. Snelle levering. Toppers.
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijke website.
Had verkeerd product ontvangen, maar na een telefoontje opgelost en de volgende dag het juiste in huis! Top nogmaals bedankt!
Kleur is zeer goed getroffen. Blanke 2K lak is ook 'thuis' goed te verwerken. Snelle levering via DHL. 'Autolakopmaat op maat.nl' is een aanbeveling waardig.
Goede service, snelle levering en goed product.
Hoewel ik (als Belg) enig voorbehoud had heb ik toch mijn bestelling bij Autolak NL geplaatst. Bestellen en betalen via internet was zo geregeld en de dag erna geleverd. Nieuwsgierig naar het resultaat ging ik meteen aan de slag en heb ik de bijhorende richtlijnen perfect opgevolgd. Het resultaat was in 1 woord VERBLUFFEND, dit had ik echt niet verwacht, geen enkele kras is nog zichtbaar iets wat mijn dag meteen goed maakte en er nu een heel tevreden klant deze review kan plaatsen. Ik zal dan ook niet nalaten AutolakopMaat.NL aan mijn kennissenkring aan te bevelen. Met Dank Daniel Van den Bulcke (Sint Amandsberg - België)
super service
Nette website met goede producten. Ook een goede deal aangeboden met een combi korting. Gratis instructie erbij is ook fijn.
Blij met de lak, was snel in huis zodat ik verder kon met mijn klus.
Product nog niet geprobeerd, maar ziet er goed uit.
Fijn dat er ook een duidelijke beschrijving bij zit. Aanrader!
Kan niet beter doe zo voort
Ik had 2 sterren gegeven omdat ik 5 na 5 dagen mijn bestelling nog niet binnen had. Na een mailtje te hebben gestuurd kreeg ik meteen een reactie terug van Jacco dat hij contact had gehad met DHL en dat het daar fout was gelopen. Zou ik de lakstift de dag erna niet krijgen dan zou hij een spoedverzending maken. Inderdaad de dag erna heb ik hem gekregen. Perfecte service !!!! Helaas kan ik de 2 sterren niet meer terug draaien anders had ik dit zeker gedaan.
Spijtig genoeg ben ik niet zover gekomen om de lak op zichzelf genomen te testen. Het flesje was van ondergeschikte kwaliteit met als gevolg dat de schroefkop en de dop samen waren afgebroken terwijl deze enkel op de grond was gevallen. De lak op zichzelf genomen zal wel oké zijn, maar ik wend me in het vervolg wel tot de dealer.
Product besteld via de site. duidelijke gebruiksvriendelijke site. Product is netjes volgens afspraak afgeleverd. Nog niet gebruikt, maar ziet er goed uit.
Goede produkten en snelle levering