prima kwaliteit en snelle levering
Kan nog geen beoordeling geven o.dat mijn lakstift nog niet binnen is. Ik had hem eigenlijk wel al verwacht
Producten waren snel verzonden en bezorgd, moet de lakstift nog zien maar het ziet er goed uit.
Op 5 maart is door AutolakOpMaat gemeld dat de bestelde lakstift klaar was voor verzending. Maar vier dagen later heeft DHL, de bezorgende partij, de zending nog altijd niet ontvangen van AutolakOpMaat.
De bestelling verliep vlot en het product is vervolgens snel geleverd. Bij de lak instructies voor gebruik, dat is heel fijn. Hopelijk nooit meer nodig, maar anders bestel ik hier zeker opnieuw.
Prima service, en goede kwaliteit van de lakstiften.
Snel en correct afgehandeld
Duideliijke website, correcte en snelle levering
Heb een auto lak besteld voor mijn Audi, deze heb ik zoals het instructie filmpje aangebracht. Het zat er goed op, alleen na 1x regenen is het helemaal grijs/ wittig uitgeslagen. Op een zwarte auto is dit totaal niet wenselijk.
Snelle levering, en belangrijker: de kleur van de lakstift komt perfect overeen.
zie boven
AutolakOpMaat.nl heeft vrijwel alle autolakken op voorraad en levert zeer snel! Dus top webshop! ik kan nog niets zeggen over de lakstiften, vanwege dat ik die pas kan gebruiken bij wat warmer weer.
Een aanrader. Volgende bestelling komt ook van bij jullie
X
Goed geregeld. Als je de juiste kleurcode hebt dan ist in paar klikken geregeld. Bezorging via DHL gewoon rommelig krijg je melding pakje afgeleverd niks in de bus. 3dagen later staat de DHL bezorger aan de deur.
Prima. Snel en goede service
Ik vond het goede kwaliteit en de kleur was ook goed
En snel geleverd
Goed advies over kleur en snel geleverd
Ik zal mijn ervaring ruim opzetten, omdat ik voordat ik het product kocht maar weinig nuttige reacties vond. Ik had ineens lakschade aan mijn Seat waarvan ik de oorzaak niet kon herleiden. Ongeveer 1cm bij 5mm lak weg. Ik keek op het metaal. Ik had besloten het bij te werken met een lakstift. Na een belletje met de klantenservice wist ik al gauw dat ik de lakkleur van mijn auto moest nemen + blanke lak ivm metallic. Dus geen primer. Klantenservice was snel duidelijk en vriendelijk. Verzending is prima, maar de kosten slaan nergens op. Ze pakken daar meer marge op aangezien de lakstiften via de brievenbus binnenkomen. Jammer. De kleur van de lak was niet 100% hetzelfde, maar lijkt er wel op erg op. Ik weet zeker dat ik de juiste code had gebruikt. Laten we zeggen 90% gelijk. Even 2 minuten het flesje schudden als je gaat beginnen. Zorg dat je comfortabel staat of zit om het kale plekje te smeren met de lak. Je kan hier prima het kwastje voor gebruiken, als je maar met een vaste hand alleen in het kale plekje verft. Doe dit ongeveer 3 keer mer 15 minuten steeds ertussen. Dunne laagjes en netjes uitsmeren. Daarna 45 minuten wachten om vervolgens met het kwastje 1x blanke lak op te smeren. Ik ben best kritisch wat betreft kwaliteit, maar ik vind het resultaat acceptabel. Je ziet het wel als je er bovenop staat. Maar van een meter afstand valt het niet meer zo op. Het is in ieder geval beter dan tegen een metalen plek aankijken of 200 euro voor de reparatie te betalen. Ik hoop dat iemand hier wat aan heeft om zo een beslissing te kunnen maken.
Zo zou iedere transactie moeten zijn. Simpele en eenvoudige website om te kiezen. Super snelle verzending in goede verpakking.
zeer snelle levering, vandaag bestellen is ook echt morgen leveren.