Ben tevreden met de bestelde en optijd geleverde autolak
Product was goed verpakt met duidelijke instructies erbij.
Snelle levering, scherpe prijs, goed produkt.
heel andere kleur wijkt echt gigantisch af met originele kleur
Goeie kwalite
Snelle levering. Product nog niet gebruikt
snel te verwerken
Precies het product waar om was gevraagd. Vlotte levering.
snelle levering (zou nog mooier zijn om op kenteken lak te zoeken ;-)
Duidelijk beschrijving hoe de verf en lak toe te passen. Prijs is prima en hoeveelheid verf en lak ruim voldoende om krassen, beschadigingen en pitten weg te werken. In mijn optiek een aanrader!
Ik heb telefonisch advies gevraagd. Daar werd prettig op gereageerd. Vervolgens waren er problemen door DHL/ PostNL met de levering en is een nieuw setje lak toegestuurd obv service. Heel fijn. Hartelijk dank!
Makkelijk besteld en snel geleverd, wat moet je nog meer!
Goede prijs kwaliteit , doe zo verder.
Makkelijk te bestellen en snel thuis.
prima product
Gemakkelijk te vinden op de site en snel afgehandeld.
Autolakopmaat regelt wat ze beloven. Nadat de vervoerder hun pakket was kwijt geraakt, stuurden ze binnen de kortste keren een nieuwe op. En dat kostenloos! Ik ben fan!
Het staat wel aan dat een blanke lak ook nodig is, maar niets over primer. nu moet ik primer kopen met veer hoge verzending kosten. Duidelijkheid is alles!
Netjes optijd ontvangen
Netjes en op tijd geleverd
Ik bestelde een lkakleur die niet standaard in de webshop beschikbaar was, maar a.h.v. het kleurnummer kon de kleur wel worden aangemaakt. Dus een lakstift die speciaal voor mij gemengt is voor de prijs van een standaard stift! De kleur was trouwens precies goed en de verwerking ging prettig. Jacco, bedankt!
Zeer groot assortiment aan autolakken en snel geleverd!
Goed product
Toppie, ga zo door!