Niet zo best...eerder besteld en op basis van die codering tot 2 keer toe opnieuw besteld. Ik begon zelfs aan mezelf te twijfelen maareh... ik zat toch echt goed. Inmiddels 80 euro verder (inclusief blanke lak) maar nog niet de goede kleur helaas.
Goed verpakt en snel verzonden.
kleur komt absoluut niet overeen met de bestelde kleur van de website
Een paar kleine steenslag schadeplekjes. Gedacht dat met de oranje-metallic effectlak dat niet meer onzichtbaar weg te krijgen was. De lak is echter onzichtbaar na afwerken met de blanke lak. Perfect!!
Gekregen wat ik heb besteld en binnen 2 dagen bezorgd
Niks op aan te merken.
Eerste zending had een van de flesjes gelekt, contact gezocht....en kreeg gelijk nieuw pakketje opgestuurd.
Een eenvoudige duidelijke website, en een eenvoudige aankoop procedure. En even belangrijk een snelle en vlotte levering van de juiste producten.
Op kleurcode de juiste lakstift gevonden, besteld en snel geleverd. Netjes met beschrijving over de juiste manier om de lak bij te werken.
juiste kleur en met de gratis blanke lak een goede aanbieding !
Precies zo als je tegenwoordig wil verwachten... Ga zo door! Top! Nog niet gebruikt, aangezien nu te koud is.
Aanrader
Snel antwoord op mijn mail aangaande het kleurnummer, inclusief link naar de juiste lak! Heel goed en snel geregeld!
22-01-2021 besteld op 26-01-2021 nog niets ontvangen
Uiterst snelle levering, goed advies gekregen. Goed te verwerken, prima spul!
Snelle levering, juiste kleur. Perfect!
Duidelijke site, en vlotte levering.
qua site en snelheid van verzending , prima
Overzichtelijke site en alles snel binnen. Ik heb het alleen nog niet uitgeprobeerd ivm de te koude temp.
klopt allemaal en super snel
Perfecte kleur en goede service
Goede website en goede service,leveren volgens afspraak
Correcte levering volgens verwachting!