Correcte levering volgens verwachting!
Fast delivery. Perfect color match.
Goed product en snelle levering!
Snelle levering, goede prijs en perfecte kleur.
Goede service en zeer snelle levering
Prima service. Probleem met spuitbussen snel afgehandeld. Binnen een dag een nieuwe bus ontvangen.
Goed schudden voor gebruik.
Zie boven. Besteld en de volgen de dag al keurig thuis bezorgd.
Goed en snel en precies de goede kleur
Goede kwaliteit lak en snel op juiste kk Leur geleverd
Aangezien u via DHL uw pakket hebt verstuurd heb ik het product niet ontvangen. DHL levert het pakket niet aan de deur af. De bezorger levert mijn bestellingen gewoon standaard bij het service point. Ik ben gewoon thuis geen briefje in de bus en altijd de standaard melding "We hebben je gemist". Ook als het pakket aan huis wil laten afzetten wordt het niet bezorgd. Ik heb bij uw klantenservice aangegeven dat ik graag het factuurbedrag geretourneerd wil hebben daar ik het verdom om als verlengstuk van DHL te fungeren. Zo lang u DHL als pakketbezorger gebruikt zal ik helaas niets meer bij u bestellen en zal mijn ervaringen ook met anderen delen.
juiste kleur volgens aanbod
Snelle afwikkeling en de rest ook prima
Site is duidelijk en bestellen eenvoudig. Scherpe prijzen en snelle levering met duidelijke uitleg voor gebruik. Helaas was mijn flesje transparante lak gaan lekken tijdens transport in de envelop. Hier verder geen contact over opgenomen. Product nog niet gebruikt dus verder geen ervaring.
prima samenwerking,lakstift besteld ,werd snel geleverd,zeer te vreden
Binnen 2 dagen geleverd
Zeer goed en betrouwbaar. Alles netjes op tijd geleverd
Eenvoudige productkeuze, snelle levering.
Goede, snelle en kundige service.
Top! Verf klopt en voor een redelijke prijs.
Vond de site via google, vanwege dat ik autolak nodig had voor mijn Ford mondeo en ik had de kleurcode, en via de kleurcode kon ik het zo opzoeken en bestellen.
Goed verpakt en een mooi product. Snel geleverd met duidelijke beschrijving
Kleur goed, alles goed. Snel geleverd
Voor de eerste keer besteld. Alles duidelijk aangegeven op de site en bestelling kwam op tijd aan. Kwaliteit van het product is goed voorzover ik het kan beoordelen.