De Spuitbus van autolak opmaat Zijn super goede levering Snel en super klantvriendelijk Bij problemen wordt het netjes Opgelost
Goede verf.
Bestellen en de volgende dag geleverd
Snelle levering van de lakkwaliteit kan ik nog niets zeggen.
Slechte communicatie
Kleur is goed, netjes geleverd
Juiste kleur geleverd.
Prima kwaliteit, exacte kleur in grotere lakstift Bijpassende vernis, herstelling is haast onzichtbaar 1 minpuntje, gezien de lakstiften veelal in de wagen zullen worden bewaard zou het fijn zijn mocht een gepast doosje mee worden geleverd
Niks op aan te merken. Snelle levering.
goeie service
Na bestelling was het snel binnen
Vriendelijk en goed geholpen met het zoeken van de kleur. Goede service.
ja, zo snle ban ik niet. Tot nu toe geplamuurd - morgen verder....
Kleur matcht erg goed met originele lakkleur, verzending zeer snel, enige minpunt zijn de verzendkosten, die vind ik niet in verhouding voor zo'n klein product en de waarde er van.
+ duidelijke site + duidelijke voorwaarden + degelijke prijzen + goede uitleg + snelle levering + goede producten
Snel bezorging en het product is perfect
Snel geleverd en het juiste wat ik wilde kopen
Nvt.
Uitstekende afhandeling!
Goede site. Makkelijk de kleur te vinden en hele snelle levering.
Hele fijne website! Maandag besteld en dinsdag al in huis! Fijn product om je krassen weer mooi mee te lakken!
Perfecte kleur en gebruiksgemak, afwachten kwaliteit na enkele car wash beurten
zie hier boven