De verf spuit niet gelijkmatig maar in schokken, net of de spuitbus bijna leeg is. Ik heb 5 van de 11 spuitbussen geprobeerd en heb het dan opgegeven. Jammer van het geld dat ik hiervoor betaald heb.
Snel het product binnen, de mail voor de review kwam zo snel dat ik nog niets kan zeggen over het product zelf en dus ook niets over de kleur en het gebruiksgemak.
heb nog niet gebruikt te koud
Snelle levering goede uitleg
Vandaag besteld, morgen al in huis!!
Zeker voor herhalings vatbaar mooie en goede kleuren voor een redelijke prijs top bedrijf dit raad dit aan iedereen aan
Snel geleverd, goede prijs, verf is perfecte kleur
Goede, snelle service
Ik krijg geen bevestigingsmail als ik wat besteld heb. Al 2 keer nu gebeurd.
Ik had zelf een tijd op internet lopen zoeken. Uiteindelijk hun maar gebeld en wist zo de kleurcode van mijn auto. Ik kreeg iedere keer wit met de kleurcode. Hij had gekeken naar aanleiding van mijn kenteken en toen wel blauw en dat is hij.
Perfecte service doen wat ze beloven en razend snel in huis.
De juiste kleuren ontvangen en zeer snel geleverd. (de volgende dag)
Alles gewoon prima!
Op aflever adres geweest graafsebaan 95a geen pakketje
lakstift was snel geleverd en de kleur was goed.
Duidelijke site
perfecte kleur super
Zie boven
autolak is goed bezig snelle levering en een goed product . als het nodig is kom ik zeker terug.
Eerst advies gevraagd en daar snelle reactie op gehad. Oplossing gekregen over kleur die er niet bij stond. Binnen één werkdag na bestellen geleverd.