Prima ervaring met levering van bestelde product ga ik zeker meer doen
Was makkelijk online te bestellen met kleurcode . Snel geleverd! Lak is prima en zit een duidelijke uitleg bij! Ga zo door ! Toppie!
Snel geleverd en de juiste kleur.
prijs kwaliteit is goed
Het A4 tje met het aanbrengt van de auto lak was echt super. En de bezorgtijd was echt top!
Op kleurcodering een lak bestellen is top
Makkelijke site,niet duur en snel geleverd
Op tijd geleverd en goed verpakt
Alles voldeed aan mijn verwachting. Top
Kleur meteen gevonden, prijs niet te duur en snel aangekomen!
De juiste kleur plus heldere lak aan een goede prijs.
De juiste kleur vinden was makkelijk. Het werd snel bezorgd en erde gebruiksaanwijzing als filmpje op de site en als bijlage bij de levering waren heel fijn.
Vond de uitleg bij de 2K blanke lak wat karig. Ik zag geen rode knop en ik vraag mij af hoelang de lak na activering van de harder nog bruikbaar is. Verder alles duidelijk.
Vlotte hulp voor de juiste kleuren te verkrijgen en de verzenden was ook zoals beloofd!
Na wat problemen bij ontvangst te hebben gehad zonder problemen opgelost, echt top kan niet anders zeggen.
De geleverde autolak is van goede kwaliteit en droogt snel. Mooie glans. Niet teveel en niet te weinig. Kortom, zeer tevreden.
Snelle levering, goede service
Goede ervaring snel geleverd juiste kleur top
Makkelijk te bestellen, prima informatie na de bestelling en vrij snelle levering. De lak werkt prima en komt met duidelijke uitleg over het gebruik.
Snelle levering.
Niks mis mee , en de juiste kleur Wat ook handig is
Netjes, op tijd en de kleur van de lak is top!
Goed advies,....voldoet aan verwachting...bij vragen snelle reactie.
ik heb mijn bestelling nog niet eens ontvangen!!!
Bedankt voor uw reactie. Helaas hebben veel zendingen bij BPost/DHL vertraging opgelopen i.v.m. Covid-19. Wij doen er alles aan om de bestelling zo snel mogelijk bij u te krijgen. Nogmaals excuses hiervoor. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl