Openingstijden vermelden. Ik stond nu om 13.00 voor een dichte deur
Levering was correct,producten nog niet kunnen gebruiken. Wachten op de ideale temperatuur.
mijn eerste ervaring met autolak op maat is prima.
Deskundig advies zonder haast, het beste resultaat!
Perfect in kleur en snelle levering
Heldere website, snelle afhandeling
Dat was een snelle zurvers
Er was met de bestelde kleur iets mis gegaan. Na telefonisch overleg zonder probleem prima opgelost.
keurig verzorgd
Top! Het zou wel fijn zijn als jullie op het etiket aangeven hoeveel tijd er tussen het aanbrengen van de basis lak en de blanke lak dient te worden aangehouden.
Prima product.
Kleur komt goed overeen
Snelle en correcte levering.
De bestelling is op tijd geleverd zoals verwacht. Er zit ook een beschrijving bij over hoe je de lakstift moet gebruiken.
Snel gevonden wat ik zocht, een snelle levering en gemakkelijk aan te brengen.
Duidelijke instructies bijgevoegd. Perfect
Perfecte lak
Geleverd binnen de 24u. Super. Ook de website en bestel- en betaalmethode zijn gemakkelijk en overzichtelijk
Goede communicatie, snelle en correcte levering.
nog niet ontvangen, helaas
makkelijk en precies de kleur
Zwarte lak voor mijn golf besteld, kleurcodering makkelijk te vinden. Snelle levering in handige doseer potje/stift
Kleur op site, geeft verwarring, is anders dan in lakstift. Kleur in lakstift komt wel goed overeen met kleur autolak.
goede samenwerking