I am still waiting for my goods. There was an auto-correct in my address, I emailed the help desk to get a response but then nothing. The package is still bouncing around in DHL as they need autolak to change the address. Suck a shame, I'm left without a product that I paid for.
Bedankt voor uw reactie. Zoals reeds aangegeven in ons mailverkeer heeft u zelf per abuis de verkeerde adresgegevens aan ons doorgegeven. Inmiddels hebben we de juiste adresgegevens ontvangen en is het pakket nogmaals kosteloos naar u verzonden. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Zeer te vreden snel geleverd en een mooie uitleg stap per stap
Slecht zoals beloven voor 14u bestelling plaatsen zelfde dag nog verzonden. Mijn is pas de dag er na verzonden en tot op heden nog altijd niets ontvangen ! Hopelijk is het product zoals beschreven dan is er toch nog iets juist.
Bedankt voor uw reactie. Helaas hebben veel zendingen bij BPost/DHL vertraging opgelopen i.v.m. Covid-19. Wij doen er alles aan om de bestelling zo snel mogelijk bij u te krijgen. Nogmaals excuses hiervoor. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Snelle levering en juiste materiaal ontvangen met een gebruiks handleiding
Bezorging door de courierdienst liep wat vertraging op, maar dit kwam door de pakjes drukte rond Sinterklaas.
Perfecte en snelle service bij vragen. Duidelijke antwoorden.
Deze nagellak laat duidelijke vlekken achter en wordt slecht opgenomen
Verzendkosten aan de hoge kant aangezien het pakketje door de brievenbus past.
Mooie kleur
Originele beoordeling
Ik wacht af
Super tevreden ga hier zeker vaker bestellen
Aan de hand van de kleurcode in de deur een lakstift besteld. Kleur is een 100% match.
Snelle levering, goede kwaliteit, verwerkt makkelijk
Perfect geleverd en op de hoogte gehouden van de voortgang.
Op de levering moesten we niet lang wachten en het was in een handige bus
1minpunt Als je een kit neemt met een primer Zou de optie voor extra schuurpapier voor de gekozen opervlakte echt een meerwaarde bieden maar verder dan dat is bet product zelf van zeer hoge kwaliteit
Keuze kleur is eenvoudig te selecteren. Verzending snel. Misschien een tip om het assortiment te vergroten met een primer en een roest verwijderaar.
Vrijdag besteld, zaterdag middag in huis! Bedankt voor de goede service.
was mijn eerste keer dat ik hier bestelde. goede website die gemakkelijk is om de juiste kleur te vinden en te bestellen. is voor herhaling vatbaar gebruik de verf in de modelbouw.
Goede kwaliteit
Product is zeer goed , snel geleverd . Helaas werkt DHL alleen niet altijd even zorgvuldig mee . Voor de juiste verf ben je hier aan het juiste sdres .
Kwaliteit verf moet nog blijken. Verzendkosten per brievenpost kan mi. Goedkoper!