Krijg wat je bestel en snel
Helemaal goed!
Idem als hierboven
top eenvoudig aan te brengen snelle levering
Ок
De verzendbelofte (voor 14u, vandaag verzonden) wordt niet bepaald nagekomen, reken op enkele dagen verwerkingstijd. Producten zijn prima!
Op 14 mei besteld, zou 15 mei geleverd worden. Vandaag is het 19 mei en nog steeds niks ontvangen. Geen reactie op mail, telefoonnummer is buiten gebruik. Koop hier niet, waardeloze service! Opmerking: 21-05 wel mijn geld retour gehad, maar zending is veel te laat geleverd en bedrijf kwam pas in acties na het schrijven van een review.
Goedemorgen Wessel, Wij zijn in principe gewoon bereikbaar, de telefoonlijn lijkt te werken. Misschien dat wij uw telefoontje net hebben misgelopen. Wij kunnen ook geen reacties geven op de e-mail in het weekend, wij zijn dan gesloten. Zou u het bestelnummer van de bestelling via deze e-mail willen doorgeven? Dan kan ik voor u kijken waar uw pakketje uithangt! Excuses voor de vertraging en het ongemak! Team Autolakopmaat
Originele beoordeling
Alles prima. Dankjewel
Vlotte toegang tot de gepaste info product
Topkwaliteit
De glanslak ook heel gemakkelijk te spuiten
Ze hebben een hele goed service! Leveren snel, als iets kapot is leveren ze meteen een nieuwe uit.
Snelle levering, kleur experience green (Kia ) komt perfect overeen met het origineel. Kleurstift via Kia niet mogelijk om aan te kopen .
Fijn geholpen kwaliteit/prijs prima en fijne service.
Na bestelling op 8 mei 3 dagen geen reactie. Op een mail werdt niet gereageerd. Bij bellen werd de telefoon niet opgenomen. Na gelijkwaardige berichten op deze site, begon ik me ligt zorgen te maken. Na bellen met het bedrijf er naast werd er direct actie ondernomen en waren de spullen binnen 2 dagen binnen. Verpakking en verzending verder dik in orde. Ook als de orders achter lopen is communicatie essentieel. Hoop dat ze de draad op kunnen pakken.
Autolak besteld en alles netjes en op tijd geleverd.
Goed op de hoogte gehouden van wanneer product geleverd zou worden.
Voor 14:00 besteld, de volgende dag bezorgd. Nou, reken maar op 8 dagen. Dit bedrijf doet niet wat ze beloven.
Wat jammer dat uw pakketje niet op tijd is geleverd, excuses hiervoor. Door extreme drukte en dunne bemanning zijn bepaalde bestellingen vertraagd. Inmiddels is de achterstand weggewerkt. Wij hopen dat het product goed is bevallen en de reparatie is geslaagd! Als u vragen heeft over de reparatie of producten, stuur dan gerust een mailtje. Wij helpen u graag verder! Team autolakopmaat
Verzend kosten wel wat hoog
Besteld op zondag, op woensdag voor de 1e keer verstuurd, vervolgens op donderdag bericht van DHL dat het bezorgd zou zijn, maar er lag NIKS in de brievenbus. Contact opgenomen met Autolakopmaat. Zou een nieuwe opgestuurd worden. Die heb ik uiteindelijk ontvangen op zaterdag. Toen is deze wel in de brievenbus gedaan door DHL. Over de 1e zending contact opgenomen met DHL. (nu 3 werkdagen geleden). Nog niets van gehoord. Maar dit is nu ook geen probleem meer voor mij omdat ik de nieuwe zending WEL heb ontvangen. conclusie : Autolakopmaat is niet snel met het verwerken van orders, maar de service is goed. DHL: helaas gebeurt het tegenwoordig regelmatig dat er iets fout gaat met de bezorging.
houden je goed op de hoogte waar de zending is en wanner deze aan gaat komen. Snelle levering.
Primer doet zijn werk niet goed en laat minder mooi werk achter dan hij zou moeten doen, daarnaast blijft het ook zacht hoe goed je reinigt Daarnaast de kleur op maar maar lijkt niet op de kleur van de auto
Wij maken de originele fabriekskleur na, de kleur moet dus altijd overeenkomen. Zou u met ons contact willen opnemen via de e-mail? Wij vermoede dat er misschien een verkeerde kleurcode is gebruikt. Wij helpen u graag verder! Team Autolakopmaat
Na bestelling de eerste week geen producten ontvangen. Nu 7 dagen geleden besteld en ook al een e-mail gestuurd. Helaas geen reactie hierop. Toevoeging: na beroep op herroeping de volgende dag producten goed en compleet ontvangen. De volgende dag levering bij bestellingen voor 16:00 uur was bij mij helaas niet juist.
Originele beoordeling
Na bestelling geen producten ontvangen. Nu 7 dagen geleden besteld en ook al een e-mail gestuurd. Helaas geen reactie hierop. Zonde van het geld waar ik hard voor werk.
Kleur is iets te donker , en voor de prijs had het wel ietsje meer gemogen ! veder dik tevreden .