snelle en goede levering

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product goed
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Kleur Ok. Borsteltje voor lak zeer slecht.

Ik heb de afgeschuurde plek op mijn carosserie niet echt kunnen wegdoen. De kleur was perfect, maar moeilijk aan te brengen met het flesje en de harde veel te kleine borstel. De lak aanbrengen ging helemaal niet goed. Het lak was plakkerig, niet vloeibaar genoeg en is in oneffen strepen gedroogd, vanwege de zeer slechte borstel en de onhandige fles.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Ik ben hobby kunstschilder en weet met verf en vernis om te gaan. Dit hier deugde niet...
  • Zou u het product aanbevelen? Nee

prima service

snel gevonden op de site wat ik zocht en in vergelijking met andere leveranciers ook de goedkoopste in mijn geval. de volgende dag was het al in huis.

Perfect, topservice.

Overduidelijke website, perfect. Lakstift, primer en blanke lak werden zeer snel geleverd. Kleur lakstift match perfect. Duidelijke instructies meegeleverd. Topservice.

• Zou u het product aanbevelen? Ja

Goede lak en snel geleverd

Prijs is goed en kwaliteit is ook goed

• Beschrijf uw ervaring met het product Fijne lak
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Snelle levering, prima prijzen en uitstekende totaal pakketten

De complete sets voor bijvoorbeeld het spuiten van een beschadigde bumper zijn zeer concurrerend geprijsd. Alles zit in het pakket. Ook de verschillende schuurpapiertjes! Keurig verpakt en in de goede kleur. Ook zijn er van autolakopmaat.nl mooie filmpjes op youtube te vinden. Resumerend: Een aanrader.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Prima. Werkelijk alles zit in het pakket

Goed geregeld

Snelle levering, goede kleur en met duidelijke instructies. Scheelt een berg geld met auto wegbrengen en resultaat valt echt heel erg mee. Boven verwachting.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Autolak oude Saab, kleur komt goed overeen.

Supersnel service !!!

Super snel service .. goed product

• Beschrijf uw ervaring met het product Super snel
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Al meerdere keren wat besteld omdat de dealer de kleur niet meer kon leveren. Gelukkig Autolakopmaat wel! En de kleur matcht nog eens perfect met dat op de auto ook!

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Prima!
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Goede service en snelle levering

Heel fijn dat je een specifieke kleur kunt bestellen. Website is gemakkelijk te gebruiken en de levering is snel.

• Uw oordeel over het product N.v.t.

Snel juiste lak bestellen

Ik heb geen verstand van autolak, dan heb ik dus al helemaal geen zin om na een klein ongelukje ook nog pech te hebben met de verkeerde lak: dat is nu voorkomen. Makkelijk een kleurcode vinden en voor de zekerheid een foto meesturen bij de bestelling is zo gepiept

• Uw oordeel over het product N.v.t.
  • Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Prima bestelling lak kwam overeen met de kleur code prima kwaliteit

• Beschrijf uw ervaring met het product Prima product
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Prima, snel binnen en goede kleur!

Verzendkosten hoog, kon toch echt door de brievenbus.!

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Werkt gemakkelijk, goede kwaliteit
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Goed product voor mooie prijs

Ik heb de lakstift en blanke lak gekocht voor mijn auto. De juiste kleur was makkelijk uit te zoeken. En het is exact de juist kleur.

• Beschrijf uw ervaring met het product Heel goed
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Super snel en goede service

super service werd zelfs gebeld daar ik er niet uit kwam

• Zou u het product aanbevelen? Ja

Snel en op afgesproken tijd geleverd.

Goede website, eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

• Beschrijf uw ervaring met het product Handig in gebruik

2de bestelling nu,snelle levering en goed resultaat na gebruik

mooi resultaat

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product mooi resultaat met blanke lak erop

visueel beter

De autolak is combinatie met de blanke lak, is een prima alternatief voor kleine beschadigingen. Dit neemt niet weg, dat het toch altijd zichtbaar blijft. Desondanks toch tevreden.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product goed verwerkbaar
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Snelle levering, product exacte match

Was niet vertrouwd met dit bedrijf maar super tevreden, netjes verpakt, snelle levering. Zeker aan te raden

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Exact zoals het moet
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Snel, goed spul en handige tips

Als ik vandaag bestel heb ik het doorgaans een dag later in huis. Ze zijn rap en het is goede kwaliteit lak. Daarnaast ontvang ik bij iedere bestelling een sheet met de werkingen, een soort howto. Erg servicegericht. Fijn om bij af te nemen.

• Beschrijf uw ervaring met het product Uitstekend
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Prima lak en snel geleverd

Op kleurnummer auto besteld en komt goed overeen ,zeer tevreden

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product prima aan te brengen

Goed,

Goed, Zending was niet compleet. Na een telefoontje werd de fout hersteld en is het missende onderdeel na gestuurd

Geen problemen

Makkelijke bestelling, prijs is OK. Verpakking was in orde en levering ging snel. De kleur is wat moeilijker aan te brengen dan met een stiftje. De hoeveelheid verf indelen met het penseeltje werkt wat moeilijk. De kleur is niet 100% hetzelfde, maar we hebben hier ook een oude wagen. Daarvan bleekt de kleur met de jaren. Op vele plaatsen zijn de herstellingen niet eens te zien. Geen contact gehad verder, dus dat kan niet worden beoordeeld. Aanrader voor zover ik kan beoordelen!

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Een stift voor de kleur zou makkelijker werken zijn. Voor de vernis is het penseeltje goed.

Snel en doelmatig

Gemak, na telefoon juiste info, toen via website besteld en 2 dagen later in huis

• Beschrijf uw ervaring met het product Prima
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Prima uitleg en advies via de website

De website is duidelijk voor het bestellen van reparatie benodigdheden. Ook heeft de website een extreem goeie instructie video voor reparaties als het gaat om krassen op de auto. Het bijbestellen is probleemloos, men gaat er professioneel en flexibel mee aan de slag. Mijn reparatie aan onze auto is prima geslaagd en ik ben er erg tevreden mee.

• Beschrijf uw ervaring met het product Kan niet beter

De Klomp 2