De juiste kleur vinden was makkelijk. Het werd snel bezorgd en erde gebruiksaanwijzing als filmpje op de site en als bijlage bij de levering waren heel fijn.
Vond de uitleg bij de 2K blanke lak wat karig. Ik zag geen rode knop en ik vraag mij af hoelang de lak na activering van de harder nog bruikbaar is. Verder alles duidelijk.
Vlotte hulp voor de juiste kleuren te verkrijgen en de verzenden was ook zoals beloofd!
Na wat problemen bij ontvangst te hebben gehad zonder problemen opgelost, echt top kan niet anders zeggen.
De geleverde autolak is van goede kwaliteit en droogt snel. Mooie glans. Niet teveel en niet te weinig. Kortom, zeer tevreden.
Snelle levering, goede service
Goede ervaring snel geleverd juiste kleur top
Makkelijk te bestellen, prima informatie na de bestelling en vrij snelle levering. De lak werkt prima en komt met duidelijke uitleg over het gebruik.
Snelle levering.
Niks mis mee , en de juiste kleur Wat ook handig is
Netjes, op tijd en de kleur van de lak is top!
Goed advies,....voldoet aan verwachting...bij vragen snelle reactie.
ik heb mijn bestelling nog niet eens ontvangen!!!
Bedankt voor uw reactie. Helaas hebben veel zendingen bij BPost/DHL vertraging opgelopen i.v.m. Covid-19. Wij doen er alles aan om de bestelling zo snel mogelijk bij u te krijgen. Nogmaals excuses hiervoor. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
I am still waiting for my goods. There was an auto-correct in my address, I emailed the help desk to get a response but then nothing. The package is still bouncing around in DHL as they need autolak to change the address. Suck a shame, I'm left without a product that I paid for.
Bedankt voor uw reactie. Zoals reeds aangegeven in ons mailverkeer heeft u zelf per abuis de verkeerde adresgegevens aan ons doorgegeven. Inmiddels hebben we de juiste adresgegevens ontvangen en is het pakket nogmaals kosteloos naar u verzonden. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Zeer te vreden snel geleverd en een mooie uitleg stap per stap
Slecht zoals beloven voor 14u bestelling plaatsen zelfde dag nog verzonden. Mijn is pas de dag er na verzonden en tot op heden nog altijd niets ontvangen ! Hopelijk is het product zoals beschreven dan is er toch nog iets juist.
Snelle levering en juiste materiaal ontvangen met een gebruiks handleiding
Bezorging door de courierdienst liep wat vertraging op, maar dit kwam door de pakjes drukte rond Sinterklaas.
Perfecte en snelle service bij vragen. Duidelijke antwoorden.
Deze nagellak laat duidelijke vlekken achter en wordt slecht opgenomen
Verzendkosten aan de hoge kant aangezien het pakketje door de brievenbus past.
Mooie kleur
Originele beoordeling
Ik wacht af
Super tevreden ga hier zeker vaker bestellen
Aan de hand van de kleurcode in de deur een lakstift besteld. Kleur is een 100% match.
Snelle levering, goede kwaliteit, verwerkt makkelijk