Vlot geleverd, juiste kleur. Goed te gebruiken met net resultaat.
Gebruiksaanwijzingen opgevolgd, en resultaat was prima.
snel geleverd en product ziet er goed uit
snelle levering, prima producten, concurerend geprijst, coolant omgaan met klachten.
De informatievoorziening was erg goed en to the point. Bestellen via de website was eenvoudig en de levering was bijzonder snel.
Perfecte kleur voor mijn auto. Goed en duidelijk weergegeven op de website. Stuk goedkoper dan lakstift van de dealer
N.V.T.
Goede kleur en zeer snel geleverd. Top
allen de opmerking i.v.m. de koerier dienst deze had de bestelling op verkeerde adres afgeleverd namelijk bijna op het einde van de straat . maar goed dat er nog mensen zijn die de moeite deden om het op de juist adres af te geven ;-) ben deze mensen dan ook zeer dankbaar ;-)
Goede kleur goede prijs snel geleverd
Snel geleverd...
Prima service, niks op aan te merken.
Prijs en levering is prima. Helaas is de kleur te donker en moet ik naar de schadespecialist om alles netjes bij te laten werken. Zonde.
Onderdeel zat waarschijnlijk nog onder de auto. 2 uur later belde men terug dat het er was. Betaald en is direct verstuurd,volgende dag binnen. Prima service!
Juiste kleur, snelle levering. makkelijk bestellen
Op maandeg besteld, dinsdag in huis.
super snel in huis perfect
Gemakkelijk aan te brengen. Wel spijtig dat kleur En vernis afzonderlijk zijn. Ik werk liever met wattenstaafje voor kleine krasjes
Alles tiptop in orde. Snelle levering.
Zeer vlugge levering, goede kwaliteit en vooral goed communicatie
Snelle levering en goede producten. Duidelijke beschrijving over hoe te gebruiken
Levering en verzending zoals beloofd. Lak goed op kleur. Ster aftrek voor verzending via DHL, want die laten het bij ons meestal afweten en komen dan een dag later. Ook weer bij deze levering.
Altijd goed snelle service en bereid om mee te denken
Maakt het wel waar, voor 14.00 uur besteld de andere dag in huis. TOP.
Snelle levering. kleur kwam zeer goed over één. zeer tevreden