Snelle levering, duidelijke gebruiksaanwijzing en perfecte kwaliteit.
Klantvriendelijk!
Precies de goeie kleur, Snel kleurcode invullen bestellen en afwachten. Je krijgt er ook uitleg bij, niet nodig. Maar wel handig. Bedankt!
Kleur verf wagen gemakkelijk gevonden en 2 dagen later was het thuis dus perfect
Zelf kon ik niet goed vinden welke kleur lak ik nodig had, dus even een mailtje gedaan. Al heel snel kreeg ik een reactie waarna ik de kleur heb kunnen bestellen!
Goede gebruiksaanwijzing via filmpje
De hele motorkap van mijn camper overgespoten. Ik had geen ervaring, maar het is mij toch wel redelijk goed gelukt. Volgende klus de bumper. Maar eerst weer verf bestellen, je hebt meer nodig dan ik dacht als je grote oppervlakken spuit.
De inhoud van de verpakking was gaan lekken of anderszins. Hier geen reactie op mogen ontvangen. Dus bleef er maar half flesje lak over. De andere helft zat in de bubbeltjes envelop. Gemaakte kosten een postzegel waarvoor ik 5,95 moest afrekenen.
Originele beoordeling
Kwalitatief hoogstaand en zelfs in coronatijd zeer snelle levering.
Lakstift voor mijn Mitsubishi hebben ze gewoon in het assortiment! Makkelijk besteld via de webshop, en binnen 1 werkdag in mijn brievenbus!
Bij AutolakOpMaat autolak en blanke lak besteld. Goed product met duidelijke uitleg bijgesloten. Snelle levering. Prima service.
Lak besteld op maat vanuit België, levering binnen 2 dagen, producten zijn professioneel en kwaliteitsvol, zeer goede site indeling en overzichtelijk. Een aanrader voor zowel professionals als personen die een hobby uitoefenen.
Snel,goed en niet duur Snelle levering
Makkelijk te bestellen en zelfs in coronatijd binnen 24 uur geleverd.
Snelle levering en goede service !
Nette keurige bussen lak op bestelling geleverd gekregen. Zowel blanke, primer als kleur lak! Bestelling ging heel soepel en vrij snel verstuurd maar het is de vervoersdienst die het verprutst. Ik kreeg een tijdsindicatie van DHL. Ze kwamen te vroeg en de doos was helemaal beschadigd en in elkaar gedrukt. Gelukkig waren de bussen lak onbeschadigd. De mails die je van DHL met een tijdsindicatie ontvangt zijn er onnozel veel naar 4 dezelfde e-mails weet ik wel dat jullie tussen 13 en 1900 lamgs komen.. een tijdsindicatie waar niemand op zit te wachten natuurlijk! Advies? Zoek een kleinere koeriersdienst (goedkoper en vooral sneller) DHL heeft zn 150 adressen per dag.. onmenselijk en zo zie je maar tijden worden niet na gekomen en je omverpakking is na de haaien. Kleine vervoerder heeft minder adressen em meer liefde voor zn vak. Verder zeer tevreden
Na 2 dagen kwam de bestelling binnen, spuit bus en blanke lak in de juiste kleur.
Jammer, ik had een lak stift besteld voor mijn auto. Het kwam snel binnen en er was een formulier bijgeleverd voor de gebruiksaanwijzing. Daarop stond dat er ook een primer + top coat nodig was... opnieuw een bestelling moeten plaatsen + opnieuw verzendkosten van €5.95 terwijl dit door de brievenbus wordt geleverd Jammer dat er dus niet duidelijk op de site staat aangegeven dat je meerdere producten nodig hebt
prima produkt, snelle levering en kunt bestelling volgen.
Bestelling geplaatst op 1 mei 2020 voor 14.00 uur. Krijg geen bevestiging via internet/email toegezonden. Reageren erg traag op klachten email. Heb nu nog steeds geen verzendbewijs gekregen, ben bang voor kat in d zak, en dat ik kan fluiten naar mijn centen en lakstift
Na snelle levering heb ik product a.d.h. van de duidelijke handleiding gebruikt. Ging prima en resultaat is duidelijk te zien. Ziet erg opgeknapt uit.
Eerste levering is door schuld van DHL nooit aangekomen. Autolak heeft meteen met spoed opnieuw pakje verstuurd. Deze kwam meteen volgende dag aan!! Top!
Exacte kleur en heel snelle levering, zelfs tijdens de feestdagen
Gisteren lakstift open binnen gekregen, mailtje gedaan hierover ,krijg gelijk een nieuwe over de post , bij deze erg bedankt voor de service