Gisteren lakstift open binnen gekregen, mailtje gedaan hierover ,krijg gelijk een nieuwe over de post , bij deze erg bedankt voor de service
Topkwaliteit
Het is de 2de keer dat ik hier wat autolakspuitbussen bestel. In het weekend besteld en maandag kon ik het ophalen. Besteld op basis van de kleurcode van de auto.. Kwaliteit en kleur prima.
Bus verf voor een auto besteld, goede adviezen bijgesloten en binnen 1 dag geleverd!
Heb het vandaag gebruikt. Eenvoudig en met duidelijke beschrijving hoe het te gebruiken. Resultaat ook meer dan voldoende.
Op de webshop vond ik perfect wat ik zocht a.d.h.v. de productomschrijvingen. Alles is zeer duidelijk weergegeven en informatie is volledig. De afhandeling van mijn bestelling verliep uitermate vlot, en liet dus absoluut niets te wensen over. Topwinkel! 👍
Ik kan de juiste delen bestellen met goed advies en ook wordt het snel geleverd in de juiste kleur en die spuitkoppen werken perfect.
Snel geleverd, kleur leek op internet niet overeen te komen maar eenmaal thuis aangekomen matcht hij perfect, duidelijke handleiding en fijn in gebruik
na enig zoekwerk in de informatie over de juiste kleur van mn oude Nissan op de site de lakstift met lak besteld. Een snelle bevestiging van de opdracht volgde. De gegevens over de transportweg duurde iets langer maar gelukkig volgde de zending na 4 dagen, ondanks de corona tijd en werd ik over deze aan het eind goed geïnformeerd.
Duidelijke gebruiksaanwijzing
Correct geleverd en geïnformeerd over de verzending. Het leveren duurde wel iets langer dan verwacht maar dit lag aan de drukte bij de pakjesverdeler door de Covid-19 problemen en feestdagen. Maar eind goed al goed - direct gebruikt bij ontvangst.
Bedankt voor uw reactie. Door de huidige situatie in de wereld met betrekking tot het corona virus is er bij de diverse pakketdiensten vertraging in de levering ontstaan. Hier kunnen wij helaas ook niets aan veranderen. Ik hoop dat u hier begrip voor kunt hebben. Ik zie dat uw pakket inmiddels is afgeleverd. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Originele beoordeling
ik heb nog altijd niets ontvangen en kan dus niet veel zeggen - ik moest een score invullen. Anders kan ik niet versturen - vandaar de 1 ster
Volledig in orde.
Mijn lakspuitbus is snel geleverd en de kleur is ook correct.
Ik heb waterproof schuurpapier besteld. Het schuurpapier werd opgevouwen verzonden in een kleine enveloppe die in de brievenbus past. Dat men hiervoor 5,95 Euro verzendkosten in rekening brengt vind ik ongehoord.
Zeer tevreden met het product!! Echt een aanrader, en snelle levering, ik bestel hier zeker weer.
Snel geleverd en kleur klopt ook
De benodigde producten zijn snel te vinden op de site. Het bestellen wijst zich vanzelf en het afrekenen ging even gemakkelijk
Ik heb de spullen opgehaald. Werd keurig te woord gestaan en alles werd netjes geregeld. Ook de website is heel duidelijk m.b.t. het gebruik van lakstiften
Goede service Snelle levering Top kwaliteit
Duidelijke omschrijving van het produkt.En een handige gebruiksaanwijzing toegevoegd.
had het in 2 dagen binnen. Heb de gebruikershandleiding gelezen welke is meegeleverd en het blijkt dat de kleur teveel afwijkt van het origineel waardoor ik het gewoon niet gebruik. Zonde van het geld.
Bedankt voor uw reactie, Wij leveren uitsluitend de originele fabriekskleuren en deze zou ook identiek moeten zijn aan de kleur van uw auto. Uiteraard zijn wij bereid om te kijken waar het in uw geval is misgegaan en om hier een passende oplossing voor te vinden Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Originele beoordeling
had het in 2 dagen binnen. Heb de gebruikershandleiding gelezen welke is meegeleverd en het blijkt dat de kleur teveel afwijkt van het origineel waardoor ik gewoon niet gebruik. Zonde van het geld.
Overzichtelijke webshop en spullen snel in huis👍👍
Goed assortiment en scherpe prijzen. Vlotte levering van bestelling, binnen de aangegeven tijd.
Lakstift met juiste kleur snel gevonden en besteld via de website. Product werd bezorgd volgens de op de website beschreven levertijd. Na ontvangst gelijk kunnen gebruiken met de bijgeleverde instructies.
goed advies, goed geprijsd, jammer dat bezorgkosten zo relatief hoog zijn.....