Service

Gisteren lakstift open binnen gekregen, mailtje gedaan hierover ,krijg gelijk een nieuwe over de post , bij deze erg bedankt voor de service

• Uw oordeel over het product N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met het product N.v.t.
  • Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Exact op kleur en snelle levering.

Topkwaliteit

• Beschrijf uw ervaring met het product Topkwaliteit
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Prima autolak en snelle levering

Het is de 2de keer dat ik hier wat autolakspuitbussen bestel. In het weekend besteld en maandag kon ik het ophalen. Besteld op basis van de kleurcode van de auto.. Kwaliteit en kleur prima.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Eindresultaat van het gebruiken van de spuitbussen zit dicht tegen het met een compressor spuiten aan

Prima geregeld binnen 1 dag

Bus verf voor een auto besteld, goede adviezen bijgesloten en binnen 1 dag geleverd!

• Beschrijf uw ervaring met het product goede kwaliteit t.o.v. prijs 400 ml

Perfect product

Heb het vandaag gebruikt. Eenvoudig en met duidelijke beschrijving hoe het te gebruiken. Resultaat ook meer dan voldoende.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Eenvoudig in gebruik, prima resultaat
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Volledige informatie, top producten en top service.

Op de webshop vond ik perfect wat ik zocht a.d.h.v. de productomschrijvingen. Alles is zeer duidelijk weergegeven en informatie is volledig. De afhandeling van mijn bestelling verliep uitermate vlot, en liet dus absoluut niets te wensen over. Topwinkel! 👍

• Zou u het product aanbevelen? Ja

Ik kan de juiste delen bestellen met goed advies en ook wordt het snel geleverd in de juiste kleur en die spuitkoppen werken perfect.

• Beschrijf uw ervaring met het product Geweldig

Perfecte lak

Snel geleverd, kleur leek op internet niet overeen te komen maar eenmaal thuis aangekomen matcht hij perfect, duidelijke handleiding en fijn in gebruik

• Zou u het product aanbevelen? Ja

correcte levering verzorgd door het bedrijf

na enig zoekwerk in de informatie over de juiste kleur van mn oude Nissan op de site de lakstift met lak besteld. Een snelle bevestiging van de opdracht volgde. De gegevens over de transportweg duurde iets langer maar gelukkig volgde de zending na 4 dagen, ondanks de corona tijd en werd ik over deze aan het eind goed geïnformeerd.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product netjes verzorgd maar moet nog even zien of de kleur juist is bij mn 19 jr oude auto

Makkelijk

Duidelijke gebruiksaanwijzing

• Beschrijf uw ervaring met het product Goed

Correct geleverd.

Correct geleverd en geïnformeerd over de verzending. Het leveren duurde wel iets langer dan verwacht maar dit lag aan de drukte bij de pakjesverdeler door de Covid-19 problemen en feestdagen. Maar eind goed al goed - direct gebruikt bij ontvangst.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Direct gebruikt.

Volledig in orde.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Voldeed aan de verwachtingen

Positief

Mijn lakspuitbus is snel geleverd en de kleur is ook correct.

• Beschrijf uw ervaring met het product Prima, zeer tevreden
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Portokosten voor briefpost erg hoog

Ik heb waterproof schuurpapier besteld. Het schuurpapier werd opgevouwen verzonden in een kleine enveloppe die in de brievenbus past. Dat men hiervoor 5,95 Euro verzendkosten in rekening brengt vind ik ongehoord.

• Uw oordeel over het product N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met het product Nog niet gebruikt
  • Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Zeer goede kwaliteit!! En snelle levering.

Zeer tevreden met het product!! Echt een aanrader, en snelle levering, ik bestel hier zeker weer.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Zeer goede kwaliteit!! En snelle levering
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Snelle levering kleur ook top

Snel geleverd en kleur klopt ook

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Prima producten alleen de 2e kleurlak spuitbus was bij de helft de druk eraf
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Overzichtelijke site en snelle levering

De benodigde producten zijn snel te vinden op de site. Het bestellen wijst zich vanzelf en het afrekenen ging even gemakkelijk

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Lakstift autolak en blanke lak

Keurig behandeld

Ik heb de spullen opgehaald. Werd keurig te woord gestaan en alles werd netjes geregeld. Ook de website is heel duidelijk m.b.t. het gebruik van lakstiften

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Moet ik nog mee beginnen

Top producten

Goede service Snelle levering Top kwaliteit

• Beschrijf uw ervaring met het product Top
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Goed produkt, en een vlotte levering.

Duidelijke omschrijving van het produkt.En een handige gebruiksaanwijzing toegevoegd.

• Zou u het product aanbevelen? Ja

snel geleverd maar de kleur wijkt teveel af.

had het in 2 dagen binnen. Heb de gebruikershandleiding gelezen welke is meegeleverd en het blijkt dat de kleur teveel afwijkt van het origineel waardoor ik het gewoon niet gebruik. Zonde van het geld.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product niet goed
  • Zou u het product aanbevelen? Nee

Top👍

Overzichtelijke webshop en spullen snel in huis👍👍

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Super strak resultaat met de 2K blanke lak met de kunststof primer heb ik slechte ervaringen

Geheel naar wens

Goed assortiment en scherpe prijzen. Vlotte levering van bestelling, binnen de aangegeven tijd.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Aangeschafte autolakstiften voldoen prima.

Makkelijk besteld,snel bezorgd

Lakstift met juiste kleur snel gevonden en besteld via de website. Product werd bezorgd volgens de op de website beschreven levertijd. Na ontvangst gelijk kunnen gebruiken met de bijgeleverde instructies.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Prima product,doet wat het moet doen.

goed advies

goed advies, goed geprijsd, jammer dat bezorgkosten zo relatief hoog zijn.....

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product moet het nog proberen

De Klomp 2

6745WB De klomp