Alles snel geregeld. En snel geleverd Topklasse!!!
Met jullie alles firma...eerste classe, levering Bpost ondermaats. Niet aanbellen terwijl wij thuis zijn , en briefje achterlaten voor afhaling in kantoor ,.... dag erna ... ra ...ra ...ra ... in deze corona tijden ???
snel geleverd en de exacte kleur
Ook een beknopte handleiding hoe netjes te spuiten en af te werken De kleur is veel beter dan van Motip, daar had ik toch een aanzienlijk kleurverschil. Ook de lakstift is perfect, aanrader dus
Is niet dezelfde kleur is veel donkerder nogthans de juiste kleur code ingevuld
Bedankt voor uw reactie, Wij leveren uitsluitend de originele fabriekskleuren en deze zou ook identiek moeten zijn aan de kleur van uw auto. In uw geval betreft dit een metallic/effect lak welke dient te worden afgelakt met de juiste blanke lak (deze heeft u niet besteld). Deze blanke lak is uiteindelijk ook kleurbepalend. Uiteraard zijn we bereid om u verder te adviseren en een passende oplossing voor u te vinden. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Super goede en correcte service en bijzonder snelle levering. Bedankt!
Snelle levering en zeer correcte kleur.
Levering snel ontvangen. Lak laat zich prima verwerken. Top !
Alles volgens afspraak op tijd geleverd.
2e keer zelfde spuitbus besteld. Deze is een stuk blauwer dan mn vorige spuitbus..zelfde kleurnummer. Beetje raar. En de spuitbussen gaan nooit helemaal leeg. Qua gevoel zit er nog een derde deel in. Spuitbussen goed geschud en op kamertemperatuur verwerkt. Mvg kevin
De lak goed verwerkbaar
Zonder enige problemen artikel geleverd Echt top!
Prima bedrijf, vriendelijke mensen. Alleen jammer dat de verzending met DHL was, ik heb daar alleen maar slechte ervaringen mee. Hierdoor kon er niet de volgende dag geleverd worden
Ze hebben van veel soorten auto’s verschilde kleuren. Lakstift besteld en de kleur komt echt overheen als de echte kleur van de auto. Ben superblij. Ze hebben goede service en versturen snel
Bestelling snel en correct ontvangen.
Snel en netjes geregeld allemaal.
Super snelle en goede kwaliteit
Op de site is het benodigde materiaal/verf simpel te vinden en te bestellen. Er wordt door de medewerkers en/of het systeem adequaat en direct gereageerd. Van de stand van zaken en het leveringsmoment wordt je precies op de hoogte gehouden. Ik dacht af en toe, jeetje mina alweer een email over een spuitbus verf hahahahaha, dat kan wel wat minder. Wat ik wel erg grappig/prettig vond is dat erop de labels van de spuitbussen, waarvan de verf in twee lagen gespoten moet worden, door een medewerker met ballpoint keurig aangegeven is laag 1 en laag 2. Prima service, dank je wel dat er serieus naar wordt gekeken door de verzenders.
Het vinden van de juiste kleur is gemakkelijk door het gebruik vsn namen.
Bestelling was in eerste instantie niet in orde. Toen ik heen belde werd mij direct gezegd 'maak je geen zorgen, wij lossen het op'. TOP!
Spullen snel geleverd en intussen ook al verwerkt op de auto, primer, verf en blanke lak makkelijk te verwerken en een net resultaat.
ik had een bus lak 1ru opel besteld, na een snelle levering de boel gespoten, na behandeld met blanke lak (had ik zelf nog) het geheel is super goed gelukt, nulkommanul kleurverschil, ben zeer tevreden!!
Zeer fijne lak die precies matchte
Snelle levering, goede kwaliteit lak en kleur is zeer goed!