Snelle levering, goede kwaliteit lak en kleur is zeer goed!
Even wat moeite de juiste kleur te vinden voor mijn oldtimer, maar met persoonlijke aandacht werd hier snel de juiste weg gevonden. Kleine foutjes in bestelling werden meteen en netjes gecorrigeerd. Lak is ook duidelijk van betere kwaliteit dan de standaard uit de meeste automaterialen winkels. Niet de goedkoopste, maar door deze kwaliteit van product en werken was het mij de extra kosten meer dan waard.
Als ik iets wil, wil ik het graag zo spoedig mogelijk vanwege een drukke agenda. Dat is hier dus geeen probleem.
Snelle en correcte levering. Product kleuren zijn perfect gelijk aan de fabrikant kleuren.
alles klopt van levering tot afwerking
Levering van bestelde product van prima kwaliteit en precies op de afgesproken en toegezegde dag. In deze tijd een mooie prestatie. Heel goed.
Levering correct. Alleen jammer dat de kleur niet correct is. Ford puma 2002 kleur 21. Auto is metallic zilver grijs. Wat ik heb gespoten zat geen metallic in.
Kleur komt niet in de buurt van de originele lak. Helaas weggegooid geld geweest Netjes opgelost door Autolakopmaat.nl door een extra primer op te sturen. Ik moet nog controleren of hierdoor de lak wel de juiste kleur heeft. Ze hebben echter wel heel netjes en direct mijn klacht opgepakt.
Bedankt voor uw reactie, Wij leveren uitsluitend de originele fabriekskleuren en deze zou ook identiek moeten zijn aan de kleur van uw auto. Uiteraard zijn wij bereid om te kijken waar het in uw geval is misgegaan en om hier een passende oplossing voor te vinden Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Originele beoordeling
Perfecte kleur Duidelijk kleur selecteren. Snelle levering zelfs naar België, in Corona tijd. Prijs heb ik niet op gelet,zal ook wel ok zijn.
Ik had begrepen dat de inhoud 30mL ging zijn, het was maar 10 mL. Maar de toepassing (retouchering van de krassen op mijn wagen) is perfect gelukt!
Produkt voldoet. Goede communicatie van bestellen tot afleveren.
Heel gemakkelijk te bestellen en de juiste informatie over de levering! Hele goede service!
Topproduct.
Snel geleverd, en makkelijk te bestellen.
Snelle en correcte service
De juiste kleur bestellen was eenvoudig te doen via de site. Ook een keurige, korte maar duidelijke omschrijving over hoe te gebruiken.
Makkelijk bestellen en snelle.levering
Was snel geleverd en werkt goed om de plekjes steenslag bij te tippen.
top
Gewoon goed. Besteld en volgende dag in huis. De producten zijn van goede kwaliteit en de kleur die ik besteld had.
Lakstift kleur is exact de kleur
Voor 14 uur besteld de dag erna in huis In 1 woord perfect
Besteld en 2 dagen later ontvangen. Goede producten en goede prijs